Skúsenosti s liekom Revitanerv Strong proti šumeniu v ušiach?
Pekný deň prajem,,Zabral niekomu Revitanerv strong na šumenie v usiach,,Bol mi predpísaný Betahistin ktorý užívam 3mesiace a šumenie sa zhoršilo🍀💐Som zúfalá😢Za každú odpoveď budem vdacna🫶🏻
@monitas15 Zdravim, ja ho uzivam tiez, a teda pravidelne. Zo zaciatku chvilku trvalo, kym som spozorovala nejake vysledky, ale stoji za to vydrzat 🙂 Vela problemov mi vyriesil.
@monitas15 Brala som ho nejake dva mesiace - dva a pol, kym mi teda zostalo lepsie.
@monitas15 Mesiac je malinko. Musis dat tomu trochu cas, nakolko telu chvilu trva, kym si zvykne na to, co prijimas a kym sa don dostane vsetko potrebne. 🙂
Ahojte, kúpila som si revitaliev kvôli tinnitusu a po mesiaci užívania musím zhodnotiť že tinnitus sa zhorsil- viraznejsie mi poslali v ušiach. Po mesiaci som ho vysadila a cca o týždeň sa opäť utíšil. Tak u mňa takáto skúsenosť. Dlhšie som neskúšala nakoľko to bolo neprijemne
Ahojte, kúpila som si revitaliev kvôli tinnitusu a po mesiaci užívania musím zhodnotiť že tinnitus sa zhorsil- viraznejsie mi poslali v ušiach. Po mesiaci som ho vysadila a cca o týždeň sa opäť utíšil. Tak u mňa takáto skúsenosť. Dlhšie som neskúšala nakoľko to bolo neprijemne
@trevis12 ja mám tiež to iste, tak som ho vysadila po 2 mesiacoch

@tyaja5 Akoze sa to stupnovalo pocas toho, ako si ho uzivala?