icon

Skúsenosti s liekom Valetol: Mal niekto podobné problémy?

katarina40
17. aug 2026

Ahojte chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s liekom Valetol užila som ho a prišlo mi po ňom strašne zle na žalúdok či to bolo ním spôsobené alebo neviem tak preto sa chcem poradiť ohľadom jeho užívania či bolo niekomu po ňom tak zle ako mne ďakujem🙂

anonym_c98a8f
17. aug 2026

nie a to som na žalúdok háklivá.

ornela_tn
17. aug 2026

aj mne raz bolo z Valetolu strašne zle, odvtedy som si ho nedala a to už je pár rokov

majka99999
17. aug 2026

Tiez mi byvalo tazko, tak som na Paralene, ale tiez to nie je uplne ok, ale lepsie.

katarina40
autor
17. aug 2026
@ornela_tn

aj mne raz bolo z Valetolu strašne zle, odvtedy som si ho nedala a to už je pár rokov

@ornela_tn ja som ho užila prví krát alee mne tak prišlo zle že som odpadla a myslím si že to bolo z neho vravia že je veľmi dobrý od bolesti ale aj ťažký na žalúdok preto sa pýtam ale ďakujem

katarina40
autor
17. aug 2026
@majka99999

Tiez mi byvalo tazko, tak som na Paralene, ale tiez to nie je uplne ok, ale lepsie.

@majka99999 Paralen je fajn liek len na bolesti pri menštruácii mi nezaberie preto som skúsila Valetol

luizina
17. aug 2026
@katarina40

@ornela_tn ja som ho užila prví krát alee mne tak prišlo zle že som odpadla a myslím si že to bolo z neho vravia že je veľmi dobrý od bolesti ale aj ťažký na žalúdok preto sa pýtam ale ďakujem

@katarina40 mne z neho bolo velmi zle a ako pises, aj na odpadnutie. Strasne tazky liek.

katarina40
autor
17. aug 2026
@luizina

@katarina40 mne z neho bolo velmi zle a ako pises, aj na odpadnutie. Strasne tazky liek.

@luizina noo ja ho už neuzijem nikdy po tomto čo sa mi stalo chcela som si pomôcť a ešte som si zle narobila že som z neho odpadla ale zabral 🙂

pasomnica
17. aug 2026

Áno na žalúdok je ťažký, niekto ho možno neznesie vôbec ako ty, inak nie je dobré si ho dávať na lačný žalúdok. Dala si si celú tabletku? Mne zvykne stačiť polka alebo štvrťka, je dosť silný.

20erika07
17. aug 2026

Dala som si ho raz a konečná, nikdy mi zo žiadnych liekov nebolo tak zle ako z neho.

anonym_c6c383
17. aug 2026

@katarina40 daj si nabuduce narofen400;)

anonym_6fb11d
17. aug 2026

Aj ja som raz užila a nebolo mi zle od žalúdku ale mdloby ma chytali

katarina40
autor
17. aug 2026
@pasomnica

Áno na žalúdok je ťažký, niekto ho možno neznesie vôbec ako ty, inak nie je dobré si ho dávať na lačný žalúdok. Dala si si celú tabletku? Mne zvykne stačiť polka alebo štvrťka, je dosť silný.

@pasomnica Noo tak samozrejme som.si dala celý nech zaberie a takto to dopadlo že som skončila odpadnuta už si dám pozor nechcem to už ani vidieť ten liek 🙈

katarina40
autor
17. aug 2026
@anonym_6fb11d

Aj ja som raz užila a nebolo mi zle od žalúdku ale mdloby ma chytali

@anonym_6fb11d noo čo je to na potom za tabletka riadny ekrazit ako sa povie keď toto spôsobuje mdloby alebo úplne odpadnutie

chrobak7
17. aug 2026
@katarina40

@pasomnica Noo tak samozrejme som.si dala celý nech zaberie a takto to dopadlo že som skončila odpadnuta už si dám pozor nechcem to už ani vidieť ten liek 🙈

@katarina40 Ako Valetol je dosť hnusný už na chuť. Ja ho bežne užívam, žalúdok mi ho toleruje, ale viem si predstaviť, že niekomu, kto je citlivý na žalúdok, to môže robiť problémy.

Ak ti Valetol nerobí dobre, treba skúsiť niečo iné, napr. Ibalgin na bolesť a na teplotu Paralen.

katarina40
autor
18. aug 2026
@chrobak7

@katarina40 Ako Valetol je dosť hnusný už na chuť. Ja ho bežne užívam, žalúdok mi ho toleruje, ale viem si predstaviť, že niekomu, kto je citlivý na žalúdok, to môže robiť problémy.

Ak ti Valetol nerobí dobre, treba skúsiť niečo iné, napr. Ibalgin na bolesť a na teplotu Paralen.

@chrobak7 noo ja ho už neuzijem nikdy po tomto čo sa mi stalo vyskúšala som alee už nikdy viac 😬