icon

Skúsenosti s MR vyšetrením v anestéze pre klaustrofóbiu

babo_n
Včera o 08:24

Ahojte máte niekto skúsenosti prosím ? Kvôli silnej klaustrofóbii musím toto vyšetrenie absolvovať v anestéze ….

anonym_134412
Včera o 09:12

@babo_n a co tak ist do Martina na mr ? Vhodne pre klaustrofobikov, ja som tiez a uplne super to bolo

viera1107
Včera o 09:55

@babo_n mne pomohlo zakryť oči.. Mr som mala možno aj 7x..

maddie1711
Včera o 09:58

Muž je klaustrofobik, na anestezu nepristúpil. Chodí do šace - je tam otvorená MR, on to vola UFO. S touto problém nemá a to je veru silny klaustrofobik

anonym_514fae
Včera o 15:49

@babo_n prides, uspia na 30min, preberu ta

babo_n
autor
Včera o 15:54
@viera1107

@babo_n mne pomohlo zakryť oči.. Mr som mala možno aj 7x..

@viera1107 nemôžem si zakryť oči ,musím mať helmu , najhoršie je ,že ja mám veľkú predstavivosť a nepomohlo nič …musím ísť do narkózy

babo_n
autor
Včera o 15:54
@maddie1711

Muž je klaustrofobik, na anestezu nepristúpil. Chodí do šace - je tam otvorená MR, on to vola UFO. S touto problém nemá a to je veru silny klaustrofobik

@maddie1711 do otvorenej nemôžem ísť ,budú mi robiť MR mozgu/hoavy a tá nemá až tak presne výsledky ako potrebujú mať

maddie1711
Včera o 17:38
@babo_n

@maddie1711 do otvorenej nemôžem ísť ,budú mi robiť MR mozgu/hoavy a tá nemá až tak presne výsledky ako potrebujú mať

@babo_n to chodí aj manžel kvoli hlave. Tak potom hľadaj takú čo ma širší tunel - napríklad Agel Levoča ma nový silný prístroj so širším tunelom.