icon

Skúsenosti s operáciou menisku u MUDr. Štefana Kóňu

sofhia
Včera o 09:13

Pekny den prajem,
caka ma operacia u MUDr. Štefan Kóňa, menisku, koleno.
Po citani roznych nazorov a recenzii... rozmyslam o zmene lekara.
Zaujimaju ma skusenosti - vsetky... vysetrenie bolo relativne OK, hoci cele to smerovalo k operacii, ale predpokladam,ze ma pravdu, ked koleno boli takmer rok... tak zlepsovat sa to nebude.
Akurat som sokovana, ked som zistila, ze niekto pise v mene pacientov recenzie na topdoktor...neviem ci pani/slecna sestricka...lebo ja som rozhodne tu recenziu nepisala a zasa som dost realistka, aby som vedela, ze tolko Soni T za ten den nebolo..co som bola ja. Takze fakt moje dojmy su total zmiesane...pisala som staznost portalu topdoktor, co na to povedia som zvedava.
V kazdom pripade, ta operacia ma zaujima, hlavne aky je stav kolena po vyse roku.
Vopred dakujem za kazdy nazor.

gemerka17
Včera o 09:20

@sofhia určite by som zmenila lekára. Ma velmi zle meno ani správanie, ani vedomosti. Utekaj kade ľahšie. A to s tými recenziami uff sila. Inak dúfam, že rozhodol o operácii na základe magnetickej rezonancie, kde si pozrel snímky. - lebo toto je velmi dôležitá otázka na základe čoho tak rozhodol.

sofhia
autor
Včera o 10:49
@gemerka17

@sofhia určite by som zmenila lekára. Ma velmi zle meno ani správanie, ani vedomosti. Utekaj kade ľahšie. A to s tými recenziami uff sila. Inak dúfam, že rozhodol o operácii na základe magnetickej rezonancie, kde si pozrel snímky. - lebo toto je velmi dôležitá otázka na základe čoho tak rozhodol.

@gemerka17 ano, magneticku si pozrel a aj spravil ultrazvuk v ambulancii. TY mas aj osobne skusenosti?

kollarovci
Včera o 10:57

@sofhia ahoj mojmu synovi operoval rameno ako ak mozem poradit hladaj si ineho ortopeda.Pred mesiacom bola unho kolegyna bola tam 2 krat povedala nikdy viac.

sofhia
autor
Včera o 12:29
@kollarovci

@sofhia ahoj mojmu synovi operoval rameno ako ak mozem poradit hladaj si ineho ortopeda.Pred mesiacom bola unho kolegyna bola tam 2 krat povedala nikdy viac.

@kollarovci ach, dakujem aj za tuto negativnu informaciu. idem pisat dalsim lekarom.

anonym_51a36a
Včera o 13:09
@sofhia

@kollarovci ach, dakujem aj za tuto negativnu informaciu. idem pisat dalsim lekarom.

@sofhia kolegyni operoval meniskus mudr.valko v sukromnom zariadeni v TT. Bola spokojna. Samozrejme platila.