icon

Skúsenosti s počítačom riadenou zubnou anestéziou Quick Sleeper

romanka797
23. mar 2025

Ahoj, máte niekto, prosím skúsenosti s počítačom riadenou zubnou anestéziou, Quick sleeper alebo The WAND? Zo zdravotných dôvodov by som rada navštívila ambulanciu, ktorá ponúka túto službu. Našla som jednu na internete, ale pri návšteve mi povedali, že to bolo uvedené chybne a dokonca nechceli ani použiť pri jednoduchej extrakcii intraligamentárnu anestéziu, čo tiež mali na stránke. Budem vďačná ak mi poradíte, mám strach a rada by som absolvovala ošetrenie v kľude. Ďakujem za každú odpoveď.

denisa_deniska
23. mar 2025

@romanka797 pochybujem, že toto vôbec niekto na svk robí. Odporúčam urobiť zákrok s rajským plynom, to je úplne bežné

koniarova
23. mar 2025

Tiež myslím,že na sk nenájdeš nikoho. Prečo nie klasická anestézia?

romanka797
autor
23. mar 2025

@koniarova reakcia v minulosti

koniarova
23. mar 2025

@romanka797 a radila si sa? Možno je viacero druhov, na ktoré alergická nebudeš.

kiki68
23. mar 2025

Skus si pozriet rozne kliniky vo Viedni, tak robia veci aj nie tym standard sposobom. Pre deti som tam nasla naozaj rozne typy anestezii

bielasovicka
23. mar 2025

@romanka797 tak to co je za ambulanciu keď na internete píšu ze to robia, a prídeš tam, tak povedia ze to nerobia? To dobre potom odrbkavaju.

romanka797
autor
23. mar 2025

@kiki68 Ďakujem.

kiki68
23. mar 2025

Tiez ma napadlo oslovit zubarske centrum pod univerzitou vo Wien, ti robia velmi specificke veci, akurat tam budes mat nejakeho medika, co bude pozerat na zakrok ako taky. Sice to zaplatis asi, ale viem, ze oni robia tie pripady, kde inde odmietnu. Je to uni klinika ako je Spitalgasse, kusok odtial.