Skúsenosti s užívaním antidepresív: Čo očakávať?
15. máj 2024
Boli mi predpísané už asi rok som sa cítila zle, unavene, vystresovaná zo všetkého zlý spanok.Vcera som si ich vybrala a bojím sa dať si prvú tbl.Moja kamarátka ich berie rok a povedala, že sa cíti výborne vôbec nie je unavená práveže je až hyperaktívna a povedala, že prvé noci nevedela spať, že vôbec necítila únavu.Mam zodpovednú prácu dosť sa toho bojím.A už teraz sa bojím všetkého čo, ak mi bude horšie, čo ak prvé nesadnú.Ake sú vaše skúsenosti?Potrebujem byť kvôli práci v poriadku je lepšie ísť na PN či nepredbiehat?Začať s užívaním pred víkendom?Mám k tomu aj Xanax a Tebokan.Psychiatricka povedala, že o mesiac budem iný človek plný sily dúfam, že to nebolo milostné klamstvo😏

Mala som predpisovane 2 roky kym som sa odvazila dat si prvu.
2 tyzdne boli strasne zle kym si telo zvyklo ale pracu som zvladala aspon som sa mohla sustredit na nieco ine ako na to co mi je. Potom sa to upravilo a je mi lepsie, nezmenilo mi to osobnost ako som sa bala a ani to nie je neviem aky skok. Proste z minusu som na nule ale nelietam si ako na drogach. Lieky su len pomocka pracu robis aj tak ty na sebe