icon

Skúsenosti s užívaním lieku Noretistheron pred operáciou?

6. mar 2026

Ahojte, mate s tymto skusenost?
Gynekolog je proti. Aby som pred operaciou a este tak dlhou brala hormony. Kočka z ARO v Ziline tiez s nim suhlasi.
Operater v BB ma do toho tlaci, lebo cez mkje dni ma operovat nebude.
A ARO Dr. z BB tiez, ze nemam stresovat, je to rovnake riziko akoby som brala antiku.
Som uz zufala 😔 Nechcem sa ohrozit. Mam dve male deti. Ale OP mam uz predoperacne, volno v praci a dalsi volny termin ma na 10. mesiac az.

Strana
z2
autor
Včera o 12:09
@anonym_38b0e0

Muzovi pred operaciou,teda boli to len vytrhanie zubov v narkoze,tak anesteziolog podla vysledkov z krvy nasadil kvapky,lebo ze mal oneskorenu reakciu zrazanlivosti krvy.Taketo vysetrenia mas mat,tak sa opytaj aj anesteziologa a u nas to bol iny a tento volal hned aj tomu,co robil anestezu.Rad sa radsej podla toho kto ta operuje.Napr.gynekologovia predpisuju aj tablety take gumene na vkladanie ale nepovedia,ze to zakali plodovu vodu a nicia zuby v zarodku.Mam to 2krat videne.Takze kto ta operuje tym sa riad.

@anonym_38b0e0 ano, on to odporuca a pri krvi ju poziadam o lepsie odbery ci mam vsetko OK

anonym_8b89a4
Včera o 12:21
@anonym_autor

@anonym_8b89a4 nerozhadzalo Ti to potom cyklus uplne?

@anonym_autor ja už nemám menštruáciu, keďže mi vybrali maternicu, tak s týmto moc neporadím, ale pre mňa bola operácia natoľko dôležitá, že by som išla aj do rizika nejakých nežiaducich účinkov.

Strana
z2