Skúsenosti s užívaním lieku Noretistheron pred operáciou?
Včera o 09:42
Ahojte, mate s tymto skusenost?
Gynekolog je proti. Aby som pred operaciou a este tak dlhou brala hormony. Kočka z ARO v Ziline tiez s nim suhlasi.
Operater v BB ma do toho tlaci, lebo cez mkje dni ma operovat nebude.
A ARO Dr. z BB tiez, ze nemam stresovat, je to rovnake riziko akoby som brala antiku.
Som uz zufala 😔 Nechcem sa ohrozit. Mam dve male deti. Ale OP mam uz predoperacne, volno v praci a dalsi volny termin ma na 10. mesiac az.
Predošlá
Strana
z2
anonym_8b89a4
•
Dnes o 12:21@anonym_autor
@anonym_8b89a4 nerozhadzalo Ti to potom cyklus uplne?
@anonym_autor ja už nemám menštruáciu, keďže mi vybrali maternicu, tak s týmto moc neporadím, ale pre mňa bola operácia natoľko dôležitá, že by som išla aj do rizika nejakých nežiaducich účinkov.
Predošlá
Strana
z2

Muzovi pred operaciou,teda boli to len vytrhanie zubov v narkoze,tak anesteziolog podla vysledkov z krvy nasadil kvapky,lebo ze mal oneskorenu reakciu zrazanlivosti krvy.Taketo vysetrenia mas mat,tak sa opytaj aj anesteziologa a u nas to bol iny a tento volal hned aj tomu,co robil anestezu.Rad sa radsej podla toho kto ta operuje.Napr.gynekologovia predpisuju aj tablety take gumene na vkladanie ale nepovedia,ze to zakali plodovu vodu a nicia zuby v zarodku.Mam to 2krat videne.Takze kto ta operuje tym sa riad.
@anonym_38b0e0 ano, on to odporuca a pri krvi ju poziadam o lepsie odbery ci mam vsetko OK