icon

Skúsenosti s vazodilatačnou liečbou. Aké výsledky ste dosiahli?

Dnes o 07:20

Absolvoval niekto túto liečbu?
Cítili ste nejaký progres? Ďakujem.

janinah
Dnes o 07:41

Tinitus? Je uspechom,ak tato liecba zastabilizuje stav,aby sa nezhoršoval.Cize ma vyznam aj ked pacient subj.nepocituje zlepsenie.

sisa_s
Dnes o 09:00

Na aku diagnozu? Aj na ocne dg sa pouziva

anonym_84b7d9
Dnes o 09:44

Vazodilatačná liečba je tak široký pojem, že sa dá použiť skoro na čokoľvek, čo rozširuje cievy – od silných liekov na srdce a tlak až po obyčajný teplý kúpeľ alebo magnézium doma. Preto sú skúsenosti s ňou také rôznorodé a často zavádzajúce – niekto hovorí o super účinku na tlak, iný o jemnom uvoľnení svalov, a ešte iný si pod tým predstaví doplnky a relaxáciu. Skrátka, bez presného kontextu nemá výrazný význam, lebo každý myslí niečo iné.

autor
Dnes o 11:19
@anonym_84b7d9

Vazodilatačná liečba je tak široký pojem, že sa dá použiť skoro na čokoľvek, čo rozširuje cievy – od silných liekov na srdce a tlak až po obyčajný teplý kúpeľ alebo magnézium doma. Preto sú skúsenosti s ňou také rôznorodé a často zavádzajúce – niekto hovorí o super účinku na tlak, iný o jemnom uvoľnení svalov, a ešte iný si pod tým predstaví doplnky a relaxáciu. Skrátka, bez presného kontextu nemá výrazný význam, lebo každý myslí niečo iné.

@janinah
@anonym_84b7d9
@anonym_84b7d9
Ďakujem za reakciu. Všeobecne som myslela, či pomáha niekomu, kto podstúpil.
Ja som absolvovala kvôli očiam.