icon

Slabé krvácanie po pohlavnom styku. Poradíte?

nikoletta1618
17. nov 2014

Ahojte babule neviem či sa to sem hodí alebo to sem pasuje ,ale skúsim to a dúfam ,že mi budete vedieť aspoň trošku pomôcť či len poradiť . Začnem takto mám nepravidelný cyklus no 7.11 som dostala presne na čas v ten deň som začala brať antikoncepciu po prvý krát , na druhý deň brania som zvracala ale dalsiu tabletku som nezobrala no dalšie dni ako ju beriem je všetko v norme , nezvraciam až na jednu vec menštruácia mi skončila 14.11 , s partnerom sme mali v ten večer p. styk trošku ( poviem to takto možno aj škaredo) mu ušlo , troška ma napustil pri vyťahovaní hneď na začiatku , po p. styku som cítila mokro no zistila som ,že to bola krv nebolo jej veľa , bolo to naozaj slabé krvácanie. Ráno mi začalo byť veľmi zle no potom to prešlo, na druhy deň som od rána nemala nič až na dalši p.styk a to som znova krvácala , KRVÁCAM LEN PO POHLAVNOM STYKU!!! Občas ma pobolieva podbruško ľavá strana ☹ ☹ ☹ ☹ je to strašná bolesť , kríže ma k tomu ešte bolia. Teraz mam dilemu z dvoch vecí či antikoncepcia je účinná a či neostanem v tehu a neviem si vysvetliť krvácanie po pohlavnom styku ( čitala som si rôzne fóra) ,že to môže byť nejaka ranka na krčku alebo či to je ovulácia kedže nikdy neviem pri mojom nepravidelnom cykle ako čo mám. K lekárovy sa chystam , chcem ešte vedieť Váš názor či nejaká z Vás to nahodou nepreživala tak ako ja , proste obávam sa troška o zdravie ☹ ☹ 😔 Ďakujem vopred za odpovede!!! <3 🙂

zuzana1291
•
18. nov 2014

Pravdepodobne to bude nasledom pohl. styku, neznepokojovala by som, ak sa to neopakuje. V pripade ze krvacas castejsie po sexe, bude ti musiet dovod povedat lekar.Myslim, ze kazdej zene sa raz za cas stane, ze po sexe spini.

ina666
•
25. aug 2017

ahojky baby chcrla by som sa spitat ci je mozne minuli mesiac soma mal mrsku mala som 4 dni a tento mesiac som mala len dve dni dost silne a treti den len kavapki mohlo byt tehotenstvo stale som hladna a zaludok ma boli pred co som dostal mrsku a na druhi den som mala poriadne bolesty brucha aj cajecnika

maykaaa1122
•
25. aug 2017

V pripade ze krvacas castejsie po sexe, bude ti musiet momoct lekar..to mas najistejsie, urocite to je lepsie hned zistit