icon

Slabé srdce rodiča po 60-tke.

juliet86
30. jún 2019

Moja mama ma slabsie srdce. zevraj ma hranicne rozsirenu aortu. lieky neberie ziadne. vo stvrtok zazila stres a odvtedy sa jej toci hlava (to sa jej sem tam stalo aj v minulosti) ale plus sa jej tazsie dycha...
uz je tak 3dni. na pohotovost ist nechce. je tu nejaky zdravotbik co by mi poradil co robit. oddychuje v chlade nuz ale co dalej. mam nastojit a donutit ju ist na tu pohotovost? v aprili bola vysetrena komplet na internom. ta

pininka1
30. jún 2019

Jednoznačne, žiaľ nám teraz takto zomrela teta. Ťažšie sa jej dýchalo, tiež problémy so srdiečkom, večer si išla ľahnúť a ráno už nevstala. Žiadne iné problémy nemala. Akurát mala mať 75 rokov, bola plne aktívna, piekla pre množstvo ľudí na svadby, varila, starala sa o muža.

loginexistuje
30. jún 2019

ak neberie lieky tak to asi nebude az tak zle vela pit oddychovat v tieni nenamahat sa

ja mam tiez problem a mam lieky ak treba zvysimnsi davku plus to co pisem vyssie

loginexistuje
30. jún 2019

a aky mava tlak nech si meria a plus magnesko ked tak

mimibb
30. jún 2019

Dotiahnuť ju na urgent.... Toto nieje sranda... Mne tak zomrel ocino v 52r...zle sa mu dýchalo, potom mu opuchli nohy... Tiež nechcel ísť ku Dr... Zrazu infarkt a bolo...srdcr mal síce silné i napriek tomu, že mu jedna komora fungovala len na 45%,prezil by keby mal cievy ok.... No... Skratka ju nejak prehovorte...

juliet86
autor
30. jún 2019

dakujem vsetkym za rady. vyhlasila ze si zmeria tlak naje sa pospi si a poto. mu da vediet ako sa citi. moja mama je extremne tvrdohlavy clovek....

aniele
30. jún 2019

Tu nejde o tvrdohlavosť. Nech nie je egoista a uvedomí si, že ju ešte potrebuješ. Aj tvoji súrodenci a deti (ak máš jedných i druhé , nepozerala som profil). Skús jej to takto otočiť. Ja som v jej veku a viem, ako sú naše dospelé dcéry rady, že sme ešte tu. Aké majú nervy, keď máme vážnejšie problémy. Veď by nás prizabili, keby sme hazardovali s naším zdravím 🙂. A my sme sa naučili rešpektovať ich názor.