icon

Slzenie očí pri nádche.

missviolet
25. dec 2019

Ahojte, zienky, prosim, poradte. Neprestajne mi slzi oko, od soboty vecer mam silnu nadchu, ale hned som nasadila panadol grip. S upchatym nosom a hlienmi sa viem vysporiadat, ale oko mi vkuse slzi uz treti den, je to ozaj extremne a neprijemne. Ako by som zlepsila to slzenie? Absolutne nemozem mat zapalene svetlo, telku, aj teraz pisem zaslzena... v piatok potrebujem v praci vydrzat za pc 8h (som v skusobke) a ani neviem, kde by som lekara pocas sviatkov zhanala. Ved v podstate len soplim a slzim, ale ta extremna precitlivenost oka mi nedovoli nic robit... dakujem

y som lekara zhanala pocas

mint_blossom
•
25. dec 2019

@missviolet mne pomaha nieco typ zodac.

missviolet
autor
•
25. dec 2019

@mint_blossom len bohuzial to je na alergiu a slzenie z nej... ja alergie nemam, mam proste nadchu, plny nos, zvacsene sliznuce, co priskrtili slzovody... :/

77daniela77
•
25. dec 2019

@missviolet Vyhrievanie infralampou by nebolo dobre?

missviolet
autor
•
25. dec 2019

@77daniela77 to mi nenapadlo, dakujem, skusim

sluchatka
•
25. dec 2019

@missviolet daj si fenistil. Mne to vzdy dr povie, aby som synovi dala na silnu nadchu na noc. Odpuchne sliznica potom

adelakom12
•
25. dec 2019

joj toto velmi dobre poznam, bohuzial. Zatial som nenasla nic, co by mi pomohlo, vzdycky to musim preckat.. ale videla som reklamu a nasivin (myslim, ze to bol) vraj urychluje nadchu, tak mozno toto by ti pomohlo...

katrin21
•
25. dec 2019

Nasivin sinus sirup. Odporucam..prejdu sople,prejde aj oko

mogaa
•
25. dec 2019

@missviolet mala som to aj ja...to slzenie nebolo stále ale len občas a ostalo mi to aj po skončení nádchy...potom sa mi to zväčša spustilo vonku alebo keď som prešla z vonku do vnútra a naopak....bola som u očnej - dala mi ATB kvapky do oka, ale neprešlo.....potom som išla opäť k tej očnej a musela mi prepláchnuť očný kanálik - zápal bol tam takže ďaľšie 2 druhy kvapiek - jeden na uvolnenie a odpuchnutie a druhý na zápal ATB.....ono ten očný kanálik kadiaľ odtekajú slzy je prepojený s nosohltanom,

mogaa
•
25. dec 2019

@missviolet a ešte tie 2 kvapky som musela kombinovať s kvapkami do nosa, aby bol prázdny nosohltan