Čo zaberá na pretrvávajúcu nádchu bez teploty?
Ahojte. Prosím poraďte z vlastných skúseností, čo zaberá na silnú nadchu, kasel sa strieda suchu s vlhkým, soplenie, upchaty nos, bez teploty. Skúšala som ba noc Terafflu, sirup Robitusin, Soptusin, C vitamin. Už to rva týždeň. Dakujem
Daj si zmerat CRP, ja som sa necitila nejak extra zle a nakoniec mam vysoke CRP a skoncila som na antibiotikach. Niekedy tieto domace liecenia proste nezaberu
@crazy_cat_lady aj crp a aj vytery. Ja som sa nevedela zbavit silnej nadchy, sla som k doktorke, spravili vytery a nasli nejaku bakteriu, tiez som skoncila na atb.
@anonym_autorne pomáha táto tyčinka do nosa https://www.kralovstvi-tiande.sk/aroma-tycinka-...
@anonym_autor klídek, nádcha bežne trvá aj 3-4 týždne. Ešte si v limite 😀
Oplati sa sledovat aj priebeh. Najistejsi signal, ze uz to nie je len obycajna virusova nadcha, je ked sa po par dnoch mierneho zlepsenia stav zrazu zase zhorsi, objavi sa husty zltozeleny hlien, alebo bolest/tlak nad ocami ci pod licami. To su presne veci, na ktore sa lekar pyta pri podozreni na bakterialny zapal dutin. Bez tychto priznakov je tyzden este v norme, ako uz pisali.

Daj si zmerat CRP, ja som sa necitila nejak extra zle a nakoniec mam vysoke CRP a skoncila som na antibiotikach. Niekedy tieto domace liecenia proste nezaberu