Som jediná,čo má takýto útvar na hlave? 😞
@ukulela vraj to je toto naevus sebaceus mi tu na Mk napisala jedna pani :(
@happy9911 a mate to na hlave? Tak ja verim ze nie aj ked mi to nahana strach
Ahoj, aj ja som to mala vo vlasoch. Vždy som trpla, či mi to kaderníčka hrebeňom nezachyti. V máji som si to dala laserom odstrániť...
@matulik212 moja mama to má tiež vo vlasoch a to skoro 60rokov, tiež si musí dávať pozor pri cesani
@matulik212 ano mam, ale nikdy som to neriesila. Raz som mala tuk.vyrastok aj pri pleci, ten som z cisto estet.dovodov dala odstranit.
Ničoho sa neboj ja som to mala roky rokuce a až keď ma to dozralo som si to dala odstrániť na plastickej chirurgii, za vadila som o to vždy hrebeňom a zakaždým som musela upozorňovať kaderníčku že tam niečo mam. Inak to nebolelo ani nič podobné... Daj si to vybrať to je vsetko
Mala som a teda oveľa väčšie, ale ako písali vyššie odstránia to na plastickej chirurgii. ☺️ pre zakrokom si poriadne umyjes vlasy lebo myslim, že týždeň po tom som si nemohla to miesto namočiť. Je to uz X rokov dozadu, ale neviem uz ani kde som to mala ☺️
Žiaden strach. ☺️
mala som to aj ja, chirurgicky mi to odstránili.
Mne to vadilo pri česení a dávam si aj vlasy farbiť,slnko na to svieti, tak pre istotu to išlo von. Nič hrozné
normálne to vyrežú a zašijú, vzorku pošlú na histológiu.
u nás sme potrebovali aj výmenný od kožnej.
Dakujem vam velmi pekne za rady, mam termin u kozneho, ale az v dec., mozno mi to da hned von. 🙂
Ja som práve dnes bola na chirurgii,mala som až dva takéto výrastky. Trošku ma ostrihali🤣, výrastky dstránili izašili a o pár dní mám prísť vybrať štichy. Netreba sa báť 🙂

znamienko. teda presnejsie fibrom. mala som, odstranili na plastickej chirurgii.