Som nevyliečiteľná?
Ahojte! Prosím vás o radu. 17 rokov sa liečim na depresie. 7 rokov som bola pekne nastavená a stabilizovaná. Minuly rok vo februári som chcela nejaké novšie lieky, z ktorých sa nepribera. A to bol kameň úrazu. V septembri som mala hrozný relaps. Vrátila som sa k pôvodným antidepresivam v októbri, no po dnešný deň nie som stabilizovaná. Stále mi to skáče čím ďalej tym viac. Už mi min týždeň dr pridala ďalšie AD. Dnes som cely deň preplakala.. bojím sa že už nedokážem byt stabilná, že už si moje telo povedalo “dosť” a žiadne iné AD mi už nezaberú. Beriem Alventu 375, kventiax 950 a elontril 1x denne. Po nasadení toho elontrilu sa mi pohoršilo. Som zúfalá, bola som 5 týždňov qj na liečení. Nepomohlo nič. Je možné že som imúnna? 7 rokov som bola super a teraz to nejde a nejde. Ďakujem za každú radu a povzbudenie.
Presne v tom je tvoj problém. Že "ty vieš". Skús to spochybniť. Ľudia ktorí majú psychické problémy majú jednu "úžasnú" vlastnosť. Majú svoju pravdu, chytia myšlienku a hrozne sa jej držia. Ľudia v pohode majú tiež zle myšlienky ale vedia ich pustiť. To je celé...Odporúčam YT - Martin Lajprik. 2,3,4,5 rokov práce na sebe a si šťastný a spokojný človek. Nesnaz sa to urýchliť lebo to nejde. Lieky potláčajú príčinu. Preto nezaberajú. Veľa šťastia...
pravdepodobne chyba uznanie v inej oblasti ako doma. Treba ist pracovat. Vela veci vyriesi. Bude rezim v zivote, pochvala, vysledok prace.

@luccija ja chcem zmeniť veľa veci a aj to robím. Dookola si opakujem že bude dobre, modlim sa, cvičím jogu, hrám sa s detmi, peciem koláče, venujem sa psovi, zveladujem balkón. Furt malo?