Som PN a veľmi veľa jem
Baby prosím som Zúfalá.. Som už mesiac na PN a ja stále žeriem..... Keby bolo aspoň počasie že by sa von dalo niečo robiť, alebo ísť na bike..ale prší a doma zatvorená... Och... Nemáte niečo overené aby trocha som stratila chuť do jedla.. Niečo z lekárne alebo co.. Ďakujem pekneee
To je jedenie z nudy. Nájdi si činnosť ktorá ťa zamestná.
Ja som tiež.pn a tiež doma...A proste raňajky obed večera hotovo...keď mám náhodou medzitým hlad tak sa na pijem alebo jablko
Neviem, ale ak raz má niekto na PN-ke vychádzky, tak nikoho nemusí zaujímať čo na nich robí a kam ide.
mna osobne by tiez zaujimalo ktora PNka je zlucitelna s bicyklom ale nie s robotou...
Žerieš lebo sa nudíš. Nájdi si činnosti, ktorými sa zabavíš a zároveň mozog bude riešiť iné veci a nie nudu. Lebo toto je podľa mňa čisto jedenie z ničnerobenia.
@zarka2020 ak máš štyri hodiny denne vychádzky, tak ich využi, skutočne buď tie dve hodiny vonku, prechádzať sa dá aj v daždi, ak teda nie je búrka. Dáždnik a ideš, nie je zima, len občas zaprší, počas nejakého šupáku skočíš na kávu - samozrejme bez dvoch krémešov. To máš štyrii hodiny do dňa, niečo zabiješ varením, upratovaním, spánkom. Nájdi si koníčka, ktorému sa budeš venovať, je toho na internete more. A keď už stále niečo konzumuješ, dá sa aj mrkva, kaleráb nakrájať, ovocie...nemusí to byť chlieb so salámou tri krát denne mimo hlavné jedlá.
Zacni hackovat. Ja som pocas pobytu v nemocnici hackovala, nemala som cas ani ine robit ruky vkuse zamestnane, pustit z ruky som to nechcela, aby som nestratila ktory rad a ktore ocko robim, a bavilo ma to tam. Cas utiekol ani som nevedela ako..Taka som bola zamestnana, ze som len na zachod stihala. Tolko som sa v zivote nenaratala ako pri hackovani, a to som uctovnicka 😅
Umrnčaný unudenček. 😅 Ja som bola na PN vyše roka a ti poviem, celý život netuším, čo to nuda je. Ešte aj ako ležiak som si na posteli furt vymýšľala nejaké aktivity (napr. ručné práce, alebo písanie, čítanie). Fakt nechápem ľudí, ktorí sa nudia a stále o tom lamentujú.

prázdna chladnička :(