Som veľmi meteosenzitívna. Je tu niekto taký ako ja?
Ahojte je tu niekto kto tým trpí ako ja ?? Dajte rady ,,,,, ja mam hlavne zavrate a migreny 🙂 ak je tu takato tema omluvam sa rada to tam presmerujem 🙂
baby vy nemate deticky ?? radka ty si prisla o babetko to mi je luto urcite sa ti zadari ver mi 🙂
@radkatalajkova starenky sme
@radkatalajkova no alebo materska 😀
@omnia23 Hej, to by skôr vyhovovalo obidvom 🙂 😉
@radkatalajkova pozeram akurat ze ty si mladulinka,mladsia odo mna,a uz mas babo?
@omnia23 NIe, nemám bábo a zasa som neni až tak mladšia od Teba 🙂 Iba o 2 roky
@radkatalajkova prepac moja,ja vidim v pase ze dieta.Prepac.
Nooo,ale mas 20 rokov,ja uz stara koza o par tyzdnov 24 😀
@omnia23 V pohode, neni si prvá a určite nie ani posledná ... No ja za 3 týždne 21 😝
@radkatalajkova cize 3 roky medzi nami rozdiel...ved to sme skoro rovesnicky 😀
@omnia23 No, veď to som sa Ti snažila napísať
@radkatalajkova prepac,ja som v praci tak vnimam este xy dalsich veci 😀 Ty pracujes?
@omnia23 Nie momentálne som nezamestnaná , stále doma 😒
@radkatalajkova aspon mozes oddychovat....
@omnia23 No len by bolo treba trochu aj tých peňazí. Ale teda bývame u našich, tak sa to dá zvládnuť
@radkatalajkova aha a ty si odkial?
@omnia23 Od Hlohovca . prečo? 🙂
uz mam aj migrenu aby nebolo malale da sa celkom 🙂
tak to som aj ja aj moja dcera mm sa smeje ze mozem predpovbedat pocasie akoze rosnicka 😀
@katecameron Aj ja to mám asi po mame, aj ona je meteosenzitívna aj teta, takže to máme v rodine
ano aj my to mame v rodine moj starky aj moj otec ja moja dcera doknca j neterka cize sestrina dcera nas vsetkych cca 3dni pred zmenou pocasia bolia strasne nohy niekedy cela noha od klba az po spodok
@katecameron ide spln mesiaca a mne je opat na prd tocaky neklud zacina uz len migrena mi chyba 🙄 😅
@radkatalajkova zvedava som 🙂
@lindda
@katecameron vcera otras,navecer mi prislo na zvracanie,tocenie hlavy 😠
@omnia23 cicuš, ale ako mňa včera bolela hlava, no niečo otrasné a teraz už fajn, jak prší 🙂
mna bolí hlava dnes 😠
@lindda ale mne je stale na kocku. teraz mame v NL strasne pocasie. vela prsi a moj tlak je niekde strasne nizko, lebo by som len spala. do toho ma trapia este aj falosne kontrakcie, tak musim viacej oddychovat.
@katecameron prestahuj sa ku nam, by ta bolela skoro 300 dni v roku 😉 v NL je dost uprsane pocasie 😝 alebo skor premenlive

@omnia23 Hej, všetko nás bolí , samá reuma 🙂 😀