icon

Špinenie po menštruácii. Môže byť za tým polyp?

Dnes o 17:16

Zeny, viete mi poradit? Bola som na preventivke, kde mi nahodou zistili 2mm polyp na krcku maternice. Ster ok. Dr povedala, ze sledovat. O rok kontrola. Som 10.DC, mala som normalny menzes, skor slabsi ako zvyknem mavat. 3.den spinim. Vacsinou cierna krv. Je za tym ten polyp? Zrazu? Po preventivke? Nikdy som nespinila.. Nerozumiem tomu. Alebo ho tam mam tento mesiac novy? A bola nahoda, ze ho prave zachytila? A co robit? Caka nas dovca.. nikdy som po ms nespinila. Ms mavam tak 5-7dni. Dnes je 10.den cyklu.. 😕😞🤔😏

anonym_6b7bad
Dnes o 17:19

Moze byt spinenie kvoli tomu aj nemusi.
Ano, kedze ma 2mm, mohol vyrast nedavno.
(Dr.)

marianarem
Dnes o 17:24

@anonym_autor Moze to byt z neho, ja som ho tiez mala a sposoboval aj krvacanie mimo cyklu.

anonym_a43de7
Dnes o 17:41

@anonym_autor Ahoj. Mne diagnostikovali 2 male polypy v maji a hneď v máji - o 2 týždne neskôr, som bola na kyretáži. Nechápem,prečo Ti polyp len sleduju. Robí neplechu v cykle a aj bude.

autor
Dnes o 18:28
@anonym_6b7bad

(Dr.)

@anonym_6b7bad a ked neni spinenie z neho, tak z coho? 😞

autor
Dnes o 18:28
@marianarem

@anonym_autor Moze to byt z neho, ja som ho tiez mala a sposoboval aj krvacanie mimo cyklu.

@marianarem a ako si sa ho zbavila?

autor
Dnes o 18:29
@anonym_a43de7

@anonym_autor Ahoj. Mne diagnostikovali 2 male polypy v maji a hneď v máji - o 2 týždne neskôr, som bola na kyretáži. Nechápem,prečo Ti polyp len sleduju. Robí neplechu v cykle a aj bude.

@anonym_a43de7 lebo nic nesposoboval.. mozno len vtedy vznikol.. ked je taky maly..

autor
Dnes o 18:30
@anonym_6b7bad

(Dr.)

@anonym_6b7bad som chora. Viroza. Zeby aj ta mohla byt za tym? 🤔

marianarem
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@marianarem a ako si sa ho zbavila?

@anonym_autor Isla som na operaciu, bola to rychla jednodnovka. Inak sa cudujem, ze ti dala kontrolu az o rok. Ja som mala podobne velky ako ty a dala mi o 3 mesiace a kedze tam stale bol, tak radsej odstranit.

anonym_ffa2d4
Dnes o 18:39

Áno, môže

anonym_6b7bad
Dnes o 19:49
@anonym_autor

@anonym_6b7bad a ked neni spinenie z neho, tak z coho? 😞

@anonym_autor spinenie moze byt z hocicoho 🙂
To je tiez otazka na vestecku gulu...😊

autor
Dnes o 20:00
@marianarem

@anonym_autor Isla som na operaciu, bola to rychla jednodnovka. Inak sa cudujem, ze ti dala kontrolu az o rok. Ja som mala podobne velky ako ty a dala mi o 3 mesiace a kedze tam stale bol, tak radsej odstranit.