Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
@izabellik tak myslim, ze aj preto, lebo mu to proste upokoji tu pokozku, tak uz to potom nevnima.
@henrikir Ano, pomoze, jasne, ale niekedy to tie deti maju proste len v hlave 😀 Vies ich aj nejako oblbnut, my sme tak s kuskom papiera alebo toaletaku robili 😂 Proste cokolvek som nasla poruke, to bolo liecive, hojive a zarucene to ranku vylieci a tak aj bolo, samozrejme 😂 Do tych troch rokov sa to este da, potom uz tazko 😂
@henrikir Ano, pomoze, jasne, ale niekedy to tie deti maju proste len v hlave 😀 Vies ich aj nejako oblbnut, my sme tak s kuskom papiera alebo toaletaku robili 😂 Proste cokolvek som nasla poruke, to bolo liecive, hojive a zarucene to ranku vylieci a tak aj bolo, samozrejme 😂 Do tych troch rokov sa to este da, potom uz tazko 😂
@xeonela tak jasne, vsetko je komplikovanejsie s tymi malymi detickami... 😀
@xeonela tak jasne, vsetko je komplikovanejsie s tymi malymi detickami... 😀
@zrncita Záleží. Každé dieťa je iné, mne to napríklad tá moja dosť uľahčovala pri všetkom 😀 Úplne bezstarostné dieťa. Plakala minimálne aj keď bola malá, a aj keď mi hovorili všetci, že to sa neskôr otočí, bude to presne naopak, tak vôbec 😀 Stále je rovnaká, zostalo jej to 😉 A som rada teda, že nie je taký plačko.
@zrncita Záleží. Každé dieťa je iné, mne to napríklad tá moja dosť uľahčovala pri všetkom 😀 Úplne bezstarostné dieťa. Plakala minimálne aj keď bola malá, a aj keď mi hovorili všetci, že to sa neskôr otočí, bude to presne naopak, tak vôbec 😀 Stále je rovnaká, zostalo jej to 😉 A som rada teda, že nie je taký plačko.
@1radula1 tak to si dieta stasteny 😀 este povedz, ze ti spavala od dvoch mesiacov celu noc 😀
@1radula1 tak to si dieta stasteny 😀 este povedz, ze ti spavala od dvoch mesiacov celu noc 😀
@henrikir Vieš čo, nie. Asi od polroka 😀 😇 Ale tak celkovo myslím, že nikdy nenariekala nejako ani keď spadla alebo čo. Keď vidím susedinu malú, že sa len buchne veľakrát a nevie ju utíšiť hodinu, čo tak reve.... No neviem, čím to je teda 😵
@1radula1 no tak to si fakt vyhrala 😀 mne sa o takomto dietati ani nesnivalo😂... u nas bol vzdy orchester pri kazdom pade, aj ked to bol len skrabancek. ale tak uz to nie je take ako kedysi😝 moj uz ma sest, vidim, ze z toho pomalicky vyrasta 😅. ale najviac ma aj tak vzdy fascinovalo, ako vedia dieta rozplakat uplne banality, ako napríklad ze dostal modry tanier namiesto cerveneho 😇
co ja viem, nikdy som sa nezamyslala nad tym, kolko coho pri takychto veciach. to nemas dane. proste ako uznas za vhodne. dolezita je skor pravidelnost, nanasat niekolkokrat v priebehu dna.
Ja som v tomto taká, že veľakrát aj zabudnem, že niečo mám a že to treba pravidelne ošetrovať 😂

@1radula1 ano, kedysi sa tak neriesilo ako sa riesi teraz kazda blbostka. vlastne ani ja moc neriesim, ked tak nastriekam alfasilverom a ideme dalej. ani o tom nediskutujem 😀 prestane na to mysliet a aj zabudne, ze tam nieco realne ma 😂
@izabellik tak myslim, ze aj preto, lebo mu to proste upokoji tu pokozku, tak uz to potom nevnima.