icon

Sputnik - stále nezaočkovaná

mon1305
30. jún 2021

Ahojte, prosim vas... Mam 27, zaregistrovala som sa na sputnika hned ako to bolo mozne, a doteraz sa mi nik neozval, akurat som dovolala s infolinkou mz a typek na linke mi povedal ze sa musi vyzbierat isty pocet ludi na jedno centrum aby ockovali... V cakarni caka 6tis lidi, to mam fakt tomu uverit ze sa nenazbiera dajme tomu 100 ludi na nove zamky kto ma zaujem??? Nevolal niekto tiez alebo sa nezaujimal ze by mal ine info????

nafka0483
30. jún 2021

@mon1305 Dnes tu taka diskusia bola a aj tam pisali, ze je to tak ako ti povedali na infolinke - cakaju kto kazdy sa zargeistruje a potom to rozplanuje do ockovacich centier. Nemalo by zmysel naplanovat to pre 100 ludi a potom sa prihlasi uz len 10 a kvoli nim budu zas otvarat cele centrum. Takze pockaju kym sa do finalneho terminu zaregistruju vsetci co maju zaujem a potom urobia harmonogram.

marseillefan
30. jún 2021

Trpezlivosť... čoskoro určite začnú očkovať. Dnes je posledný deň na registráciu, takže ešte zbierajú registrácie a potom začnú otvárať očkovacie centrá. Určite to musia stihnúť do konca júla, lebo takú má záruku prvá dávka vakcíny, čo máme na skladoch.

sara07
30. jún 2021

pri sputniku musia to takto robit , rozplanovat doslova pretože ak sa otvorí ampulka tak sa musi spotrebovat do dvoch hodi a tam je to aj so skladovaním iné treba určite podmienky dodržat
bud rada že sa snažia aby všetk dodržali