Stačí mi antigénový test?
Dobrý deň chcem sa opitat ked som bol pozitívny a skončimi karatntena o 14 dni musim ist na pcr test alebo stači antigenovi dakujem
Mne povedal že musim ist na pcr aj na antigenovi ja už neverim nikomu ani neviem ako to je a jak sa preukažem
@tutabd kto ti povedal..? Na 3 mesiace mas výnimku kedze ti testy mozu vyjst pozitivne aj ked uz prekonas covid
Ale ked pojdem na antigenovi mi stači ked budem negatívny a mi vystaví doktorka papier
A ked mam brata mamu a oca oni boli dnes na atigenovi po ôsmom dni a su negatívni oni musia ist po 14dni na pcr test tak im bolo povedane
@tutabd ale ty nepotrebujes ziaden papier. Staci ze mas sms s pozitivnym výsledkom 🤦♀️🤦♀️alebo papier s pozitivym vysledkom.. Papier o prekonani nie je potrebnya ani test po prekonani
Ja potrebujem ist do sociálnej poisťovne ako sa tam dostanem ked nemam žiaden test
@tutabd jezis ale ked ti skonci karantena a budeš bez priznakov.. Vsetci vedia ze aa nemusíš testovat 3 mesiace...
@tutabd si v karantene nie, nemozes ist do poistovne.. Az ked ti skonci karantena a staci ti vysledok z testovania ktorý ti vysiel pozitívne
No hej len mi povedali že ma nepustia dnu bez negatívneho testu taže ked mi skončí karatena možem ist na ten atigenovi test a ked budem negatívny v tedi možem ist do poistovne
Každy rozprava dačo ine ja už neviem taže tak to mam chápať 14dni nemusím absolvovať žiaden test
@tutabd a naco by si sla?? Ukaze ti ze si pozitivna a musis byt zase 14 dni v karantene
Ale ja nemam žiaden príznak len som bol pozitívny jedine som stratí čuch ale už pohode ôsmi den bez teplôt a podobne
@tutabd a naco pojdes na Antigen? Zbytocne pojdes do dalsej karanteny, ak bude poz.🤦♀️
@tutabd ale to je jedno.. Testy ti mozu ukazat pozitivitu este 3 mesiace po prekonani, preto je tam ta vynimka ze sa nemusis dat testovat. Takze ak pojdes a bude stale test pozotivny zase karantena od zaciatku..
@jaass ale nemusela ist na test.. A uz vobec ju tam nemala posielat dr.. 🤦♀️
@klarissa25 no veď toto, nechapala som naco ju doktorka posiela ale tak asi biznis lebo veď čo iné

@tutabd na žiadny nemusíš ísť 3 mesiace
Ehm opytat s “y”