icon

Stále mi nezabrali antidepresíva

vanda323
18. máj 2022

Dievčatá, stále mi nezabrali AD-Elicea....začala som v Pondelok druhý týždeň brať.. mám hrozne stavy fakt na zblaznenie...
Vkuse sa kontrolujem...nahovárať si hlúposti choroby...a dnes mi zas tŕpnu palce na ľavej nohe....vzala som Neurol...chce sa mi plakať z toho všetkého už

Strana
z3
dagmarovita
19. máj 2022

@selena_luna ako myslis, ze jej bude lepsie po 2 tyzdnoch, mesiaci, 2 mesiacov? Tak ja to autorke prajem samozrejme, dufam, ze sa mylim a nech lieky berie ako má a dostaví sa ich úcinok čím skor.

selena_luna
19. máj 2022

@dagmarovita ano verim ze bude jej lepsie po 2 mesiacoch. Tak totiz tie lieky funguju. Este raz to nie je ibuprofen ze das tabletku a bolest hlavy je fuc.
A viac som naklonena verit doktorom, ktori su za svojich pacientov zodpovedni, ako nam, anonymom na internete.

agikaku
19. máj 2022

@majulikmajka Prosim, to to enie hlavy, závraty mám aj ja. Kedy sa vám točí hlava, pri zmene polohy, či ako? Dakujem

dagmarovita
19. máj 2022

@selena_luna mne nehovor, beriem ich 12 rokov, striedavo rozne lieky a viem o tom svoje a o psychiatroch tiez viem svoje, vela doktorov kasle na ludi, ledva skoncili skolu a nejaka moralka je im u prdele. Ako jasne ze su aj lekari svätci doslova.

Strana
z3