Stále sa mi tvoria herpesy
Ahojte Včera mi vyšiel pozitívny test - corona. Mám teplotu 36,9 - trošičku vyššiu ako bežne mávam, len horšie je že sa mi včera vytvorilo asi 8 malinkých herpesov na perách a 2 herpesy v nose.
Mali ste to takto niekto? Je potrebné navštíviť lekára ohľadom herpesov? čo s tým....
Herpes pri alebo po viroze je normalny, imunitny system je zatazeny - tak sa to prejavi aj takto. Mavam to bezne, aj tesne po covide som mala. Mne zaberaju naplaste na herpesy alebo Zovirax. S lekarom konzultuj, ak by sa to velmi sirilo do okolia, keby by to mokvalo a neprechadzalo by to do fazy chrasty. Stimuluj imunitu - vysoke davky C-cka, D-cka, zinok a B-komplex.
Nie herpes je imunitna reakcia. Tvoja imunita je oslabena a takto zareagovala. Nasad si vitaminy a koli covidu bud v karantene. Skore uzdravenie.
Je to normálne pri viróze či slabej imunite telo sa len bráni.Staci doplniť dávku vitamínov
Treba si kúpiť herpesin, nanášať vždy vatovou tycinkou do ucha čo sú, tak tým nabrať a naniesť, v žiadnom prípade nechytat rukami, ani čistými.. lebo sa ro roznesie. A neoplachovat vodou. Iba nanášať stále ten krém dookola kým tam nebude nič. Ešte aj keď tam ostane take cervene miesto už len, tak stále natierať. A posilniť imunitu, vitamín B hlavne. Zdravá strava - zelena zelenina, ovocie, strukoviny…

vitamin B doplnit..najlepsie bkomplex...aj D...muzovi sa kedysi robievali,ked mal vela stresu v praci...teraz,uz sa mu nerobia