icon

Starskú navštívil doma divný lekár

25. feb 2026

Lekár aj so sestričkou prišiel na domovú návštevu k mojej imobilnej starkej aby jej zobral krv. Sestrička nešikovná dopichala ju. Lekár ešte pred odchodom povedal: Ako vidím sme tu všetci ovečky, v tomto dome nie sú žiadny kozlovia a navrhol aby sme sa všetci spolu pomodlili. Postavil sa za starkú a začal sa nejako zvláštne modliť, žiadne otčenáš, alebo zdravás. Ale nejaké divné veci rozprával, že aby jej bolo lepšie a pomedzi to aleluja a niečo povedal a potom zasa aleluja.... Hrozné starká bola v rozpakoch a ja som nechápavo pozerala, že čo sa to deje... Čo si o tomto myslíte. Ešte som sa doteraz z ničím podobným nestretla.

janinah
25. feb 2026

Uz nevies co vymysliet...hej,aj ty aj starka ste nemo čumeli a nechali doktora čarovať.To isto.

autor
25. feb 2026
@janinah

Uz nevies co vymysliet...hej,aj ty aj starka ste nemo čumeli a nechali doktora čarovať.To isto.

@janinah nie vážne na Sládkovičovej robí pán Oleg Benedyk. Ukrajinec je to. Zvláštny človek.

reanda
25. feb 2026

a je starkej lepsie?

tykat
25. feb 2026
@anonym_autor

@janinah nie vážne na Sládkovičovej robí pán Oleg Benedyk. Ukrajinec je to. Zvláštny človek.

@anonym_autor a nechcel za to peniaze? Nebol to nejaky podomovy smejd?

autor
25. feb 2026
@reanda

a je starkej lepsie?

@reanda nie je jej lepšie. Je rada, že to prežila.

autor
25. feb 2026
@tykat

@anonym_autor a nechcel za to peniaze? Nebol to nejaky podomovy smejd?

@tykat nie nechcel, písala som tu aj adresu v BB má ambulanciu.

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor najväčší problém je že je ukrajinec ???
bud rada že prišiel ,
ohladne sestričky niekedy sa zle picha a niekedy to sestrička nevie ..
nabuduce nahrat, zdokumentovat a poslat na urad nad zdr.starostlivostou nie tu kydat ako anonym

rozculena
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor má vôbec titul MuDr?

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@reanda nie je jej lepšie. Je rada, že to prežila.

@anonym_autor tak ju zober a zavez k svojmu obovdnemu mudr ktoremu veriš , nechapem kam až vie slovač zajst
namiesto kydania a vypisovanie na mk, ju zober osobne k inemu mudr

sara07
25. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor má vôbec titul MuDr?

@rozculena má , je aj evidovany na vuc, čiže skuškami atd na sk prešiel , a uprimne pri sk buzeracii to nie je tak lahke tu pracovat ako lekar, v inych krajinach také caviky nerobia

autor
25. feb 2026
@sara07

@anonym_autor najväčší problém je že je ukrajinec ???
bud rada že prišiel ,
ohladne sestričky niekedy sa zle picha a niekedy to sestrička nevie ..
nabuduce nahrat, zdokumentovat a poslat na urad nad zdr.starostlivostou nie tu kydat ako anonym

@sara07 nie to že je ukrajinec mi nevadí, kým nezistím, že nevie gramatiku. Keď bolo treba vypísať žiadanku na algeziológiu napísal analgeziológia a tak podobne...

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@sara07 nie to že je ukrajinec mi nevadí, kým nezistím, že nevie gramatiku. Keď bolo treba vypísať žiadanku na algeziológiu napísal analgeziológia a tak podobne...

@anonym_autor môžeš ju sem dat ? teda bez osobnych udajov ?
ja mam napr spravu od mudr česko slovensku a nerobim z toho vedu
chcela by som vidiet dôkaz .. + nehovoriac a teraz čo ako ideš dosiahnut ? čo tymto prispovkom sleduješ ?
a sestrička sa menom ako volala ? kolko mala rokov , akej farby vlasy ?

autor
25. feb 2026
@sara07

chcela by som vidiet dôkaz .. + nehovoriac a teraz čo ako ideš dosiahnut ? čo tymto prispovkom sleduješ ?

@sara07 žiadanka ja zanesená, nemám ju. Sestrička mladá väčšinou v kvetinových šatičkách ako v bare... Hnedé vlasy štíhla postava. Alphamedical na Sládkovičovej robí. Ten doktor.

autor
25. feb 2026
@sara07

@sara07 len som chcela vedieť či sa niekomu tiež nestalo niečo divné. A teraz mi už došlo, že až aké divné to je, keď mi to tu nikto neverí. To nevymyslíš to je život.

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@sara07 žiadanka ja zanesená, nemám ju. Sestrička mladá väčšinou v kvetinových šatičkách ako v bare... Hnedé vlasy štíhla postava. Alphamedical na Sládkovičovej robí. Ten doktor.

@anonym_autor no akosi mam pocit skôr čierne farbené cca 40-45
ak máš problem s mudr tak napíš priamo na riadtitelstvo, s čim je problém
bud si proste trol čo ma problém lebo ukrajina alebo si srab čo nevie riešit problém

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@sara07 len som chcela vedieť či sa niekomu tiež nestalo niečo divné. A teraz mi už došlo, že až aké divné to je, keď mi to tu nikto neverí. To nevymyslíš to je život.

@anonym_autor a v čom je problem napisat na kraj email alebo riaditelstvo ? jeden jediny dôvod, však ste tam boli dve nie ????

autor
25. feb 2026
@sara07

@anonym_autor no akosi mam pocit skôr čierne farbené cca 40-45
ak máš problem s mudr tak napíš priamo na riadtitelstvo, s čim je problém
bud si proste trol čo ma problém lebo ukrajina alebo si srab čo nevie riešit problém

@sara07 mne prišlo divné to modlenie, na chvíľu som rozmýšľala, či je to lekár alebo kňaz. Prišlo mi to neprofesionálne.

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v kvetinovych, motylikovych, srdiečkovych chodi napr pol nemocnice v bb alebo zvolene , žilina, košice, blava a nik s tým nema problem

sara07
25. feb 2026
@anonym_autor

@sara07 mne prišlo divné to modlenie, na chvíľu som rozmýšľala, či je to lekár alebo kňaz. Prišlo mi to neprofesionálne.

@anonym_autor však ak máš problém z jeho pristupom tak zmen toho lekara za ineho , čo urobiš ked pride znova,
zrejme k nemu starka patri inak by neprišiel lebo sa nudi ...
alebo ako píšem napiš na riaditelstvo

anonym_681419
26. feb 2026

Kto vie z akej bol cirkvi. Neboli to Svedkovia...?

ivka225
26. feb 2026

Tak toto potvrdzujem. Kamaratka z BB k nemu chodila a zmenila lekara prave kvoli jeho pseudonabozenskym reciam.

mogaa
26. feb 2026
@anonym_autor

@tykat nie nechcel, písala som tu aj adresu v BB má ambulanciu.

@anonym_autor a bol to starkyn lekár? ak ano, nech zmení lekára, ak nie, trebalo ho vypoklonkovať von....

anonym_25b325
26. feb 2026

Potom si sa zobudila? 🌸

ivka225
26. feb 2026
@anonym_25b325

Potom si sa zobudila? 🌸

@anonym_25b325 Nie, viem o tom lekárovi a verím, že to bolo presne tak, ako píše.

autor
26. feb 2026
@ivka225

Tak toto potvrdzujem. Kamaratka z BB k nemu chodila a zmenila lekara prave kvoli jeho pseudonabozenskym reciam.

@ivka225 tak vidím, že nielen u nás sa prejavil...