Stratila som čuch a aj chuť
14. sep 2022
Dobrý deň, žienky stratila som chuť aj čuch som chorá hrdlo nos všetko ako chrípka, Lenže som si robila covid test a je negatívny čo to môže byť,ma niekto skúsenosti?
Ďakujem všetkým za odpovede.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@iwesska ok, hoci som napisala ze som mala nadchu,a le vobec som nemala uchyty nos a nadcha trvala 3 dni, potom uz bez cuchu a bez nadchy.
pri probemoch s dutinami nemusi byt cuch. ja mam napr, v dutinach polyp, len pan boh vie ako dlho, lebo nemam ziadne priznaky. no ked ma cosi trochu oide, moze sa mi stat, ze cuh mat nebudem, mozno som spolypom fungovala niekolko rokov. rovnako moze byt na tom ktokolvek.
pri kovide som nemala cuch a mala som trosku nadchu rovnako ako pri tej infekcii co som mala pred kovidom. vobec tam nebol rozdiel.
kamoska stratila kedysi cuch a uz ho nema roky, keby sa jej to stane teraz ( ze by to bolo kratko ), tak tiez kovid?
ja som ti to napisala hlavne preto, ze sa to neda pausalizovat a nemozes tvrdit nieco take, ze je to na 100%. absolutne nie. uz len dolezity fakt, v medicine nie ej nic na 100%,a le ze vobec nic. ziadna dg.