icon

Štvrtý deň mám bolesť obličiek

smile32833
16. nov 2020

Zdravím, viem, že táto stránka slúži hlavne vám ženám, mamičkám ospravedlňujem sa, že sem píšem aj Ja ale ženy sú v tomto viac informovanejšie chcem sa spýtať mam bolesti už 4 deň obličiek s prepáčením bolesti mi pulzujú až do semenníka 🙄 moja otázka znie či musím ísť najprv k môjmu lekárovi? Alebo ma zoberú aj hneď na UROLÓGII? Volal som tam a neviem sa tam dovolať. Ďakujem za odpoveď.

tncka
16. nov 2020

@smile32833 potrebujes vymenny listok,bez toho ta urolog nevezme

nika82
16. nov 2020

najprv obvodnej a rovno aj s rannym mocom by som prisla

evinku
16. nov 2020

@smile32833 toto mal môj priateľ... Mal kameň v obličkách... Musel ho len vymocit... Jemu pomohli algifen kvapky, urologicky čaj, pivo pilsner urquel a tepla sprcha na miesto, kde ho to bolelo...
Bol s tým aj na pohotovosti a toto mu odporučil dr....len jemu to trvalo 2 dní a mal akokeby ladvinovy záchvat, kde pomali stenu skriabal... Nepekny pohľad... Ale nakoniec ho vymocil a odvtedy kľud... To pivo pije preventívne doteraz... Veľa šťastia a držím palce nech to nieje také zlé...

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

pokial viem, počas korony nemusis mať vymenny listok, mozes ist rovno k odbornemu, len je lepsie najprv zavolať a objednať sa lebo tam budes cakat. Ja som bola takto s gastro.

nika82
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka je pravda nemala by si mat vymenny , ja som bola u ortopeda v utorok a pytal ho

smile32833
autor
16. nov 2020

Ďakujem vám pekne za odpovede 🙂 snáď to nebude u mňa nič vážne akurát nevhodný mesiac sa to ozvalo 🙄 pôjdem najprv k obvodnému v stredu keďže zajtra mame sviatok snáď nedostanem žiadny veľký bolestivý záchvat.

kika831
Autor odpoveď zmazal
janinah
17. nov 2020

Zajtra na pohotovost.netreba s tým čakať.

nika82
17. nov 2020

@kika831 netreba , ale pýtajú si ho

nini1010
17. nov 2020

By som sla na pohotovost.Oblicky su vsetko len nie sranda obzvlast ak bolest trva dlhsie a uz takto silno vystreluje dalej.

lucmirka124
17. nov 2020

Oblicky su svina necakaj. Ja mala piesok a kamene. Neprajem nikomu. Zachvat horucky bolesti. Vybrala 2 ATB. No a asi ma tu nepochvalia ale mne od bolesti zabralo PIVO.dr mi vtedy povedal sam ze je to naj. Naozaj Pivo zabralo🍀ja si 0,5l piva pomaly popijala 2dni. A sklbanie to zmiernovalo.A choj k lekarovi

kika831
Autor odpoveď zmazal
nika82
17. nov 2020

@kika831 ved ok, no moze sa stat ze ho odneho bude pytat

smile32833
autor
17. nov 2020

No bol som včera na pohotovosti a dali mi injekciu neviem ani ako sa ten liek volal 😁 ale nič iné zajtra mam ísť svojmu lekárovi necítim sa dobre celkovo snáď to dobre dopadne lekár mi len povedal ze sa mu neľúbi moja farba že som žltý a mam si v stredu dat zobrať krv to sú slová lekára z pohotovosti 💁‍♂️

nika82
17. nov 2020

@smile32833 asi len nieco od bolesti