icon

Súrne hľadám odborníka na liečbu ischémie CRVO očí

gabesz1
Dnes o 05:17

Dievčatá - všetci, kto ťo číta, prosím pomôžte mi čo najskôr v tejto záležitosti, lto mal takú diagnózu, ten to bude vedieť o čo ide, laik mech sa do toho nezapojí! Je to súrne, stráca dcéra zrak z minúty na minútu! Prosím prosím oyvite sa!!!!!!

sisa_s
Dnes o 08:03

Kazda krajska nemocnica ma tzv. aplikacne centrum intravitrealnej liecby do oka, ak lekar zhodnoti, ze injekcie/laser mozu pomoct, urcite to uz po diagnostikovani riesia..ak sa na to pride neskoro, nemusi sa bohuzial zrak zlepsit, nemate nejaku lek.spravu?

taktotedanie
Dnes o 11:42

Ak je to dieta do 18 rokov( nepises kolko ma dcera rokov) tak na zaklade odporucania od ocneho lekara sa vies odbjednat na vysetrenie na ocnu kliniku narodneho ustavu detskych chorob - najvyssie odborne pracovisko na slovensku

Ale predpokladam, ze s danou diagnozou uz fungujete dlhsie, niekde musela byt diagnostikovana ci hospitalizovana ( metabolicko cievna ambulancia na najblizsej ocnej klinike/oddeleni?) a samozrejme mala by mat vsetky vysetrenia a nastavenu liecbu , podstupila nejaku? Injekcie do oka boli uz indikovane? Alebo je v sledovani , je to osetreni laserom?
Daj viac info lebo z tvojho prispevku nevieme nic podstatne