Súrne hľadám odborníka na liečbu ischémie CRVO očí
Dievčatá - všetci, kto ťo číta, prosím pomôžte mi čo najskôr v tejto záležitosti, lto mal takú diagnózu, ten to bude vedieť o čo ide, laik mech sa do toho nezapojí! Je to súrne, stráca dcéra zrak z minúty na minútu! Prosím prosím oyvite sa!!!!!!
Ak je to dieta do 18 rokov( nepises kolko ma dcera rokov) tak na zaklade odporucania od ocneho lekara sa vies odbjednat na vysetrenie na ocnu kliniku narodneho ustavu detskych chorob - najvyssie odborne pracovisko na slovensku
Ale predpokladam, ze s danou diagnozou uz fungujete dlhsie, niekde musela byt diagnostikovana ci hospitalizovana ( metabolicko cievna ambulancia na najblizsej ocnej klinike/oddeleni?) a samozrejme mala by mat vsetky vysetrenia a nastavenu liecbu , podstupila nejaku? Injekcie do oka boli uz indikovane? Alebo je v sledovani , je to osetreni laserom?
Daj viac info lebo z tvojho prispevku nevieme nic podstatne

Kazda krajska nemocnica ma tzv. aplikacne centrum intravitrealnej liecby do oka, ak lekar zhodnoti, ze injekcie/laser mozu pomoct, urcite to uz po diagnostikovani riesia..ak sa na to pride neskoro, nemusi sa bohuzial zrak zlepsit, nemate nejaku lek.spravu?