Svrbia ma oči- je to príznak kovidu?
Ahojte asi dva týždne ma svbria oci v kutikoch, niekde som čítala že to je príznak kovidu. Môže to byt pravda? Mali ste niekto tento príznak? Okrem toho mám dnes teplotu 37,4 a neviem teda či je to len obyčajná zvýšenka alebo sa mám pomaly pripraviť že ma prišla navštíviť korona :D
svrbenie byva aj priznak alergii, teda hlavne alergii.
ja mam vzdy pri nejakom infekcnom ochoreni svrbenie pier, nosa, usi a obcas aj oci, no priznaky ochrenia smi dostavia bud v ten isty den,a lebo an dalsi den. a zaujimave je, ze pri covide som o vobec nemala.
cize svrbenie oci a teplotu by som vobec nespajala, ak je medzi nimi rozdiel 2t.
cize svrbenie oci je skor zrejme alergicke a z coho mas teplotu, to sa zrejme ese uvidi. ci je o covid, to ti tazko tu niekto povie. ak by sa ti pridruzili dalsie typicke priznaky, tak potom tu ta moznost bude, ale aj tak je lepsie to potvrdit testom. moj mm mal prejavy a nakoneic bol negativny, hoci bol v kontakte so mnou ( boli sme v karantene ) koli mojej pozitivite a to som bola este aj priznakova.
No my s mužom sme mali na začiatku take unavene oči ale skôr tak ako keby pálili ako pri chrípke by som povedala.

svrbí ma riť, je to príznak kovidu?