icon

Svrbivé vyrážky: Stretli ste sa s niečím podobným?

taranritula
7. sep 2026

Ahojte, včera sa mi takto z ničoho nič vyhodili ruky. Je toho postupne viac, cez deň som si nachádzal také po nohách chrbte a rôzne po tele. Bol som dnes pri obvodnom a nevedel mi povedať co to je. Zajtra ráno idem skúsiť kožné ale kým čakám tak, nestretol sa niekto s niečím podobným? Čo vám nakoniec zistili?

senta_sofia
7. sep 2026

Su ploche alebo vystupene? Moze to byt zihlavka ako reakcia na nejaku potravinu, kozmetiku alebo kludne aj po prekonani nejakej infekcie. Skus lokalne fenistil na vyrazky a nejake antihistaminika, volne predajny je napr. Zodac. Ak svrbenie prejde, trafil si.

anonym_337668
7. sep 2026

@taranritula moja segra mala takto a bol to svrab 🙄

taranritula
autor
7. sep 2026
@senta_sofia

Su ploche alebo vystupene? Moze to byt zihlavka ako reakcia na nejaku potravinu, kozmetiku alebo kludne aj po prekonani nejakej infekcie. Skus lokalne fenistil na vyrazky a nejake antihistaminika, volne predajny je napr. Zodac. Ak svrbenie prejde, trafil si.

@senta_sofia na dotyk sú určite vystúpené aj keď sa pozerám z uhlu na to, skusim ten zodac zatiaľ len mastim fenistilom ale ten veľmi neukludnuje 😅

taranritula
autor
7. sep 2026
@anonym_337668

@taranritula moja segra mala takto a bol to svrab 🙄

@anonym_337668 fu tak to dúfam že nie, neviem ako by som to mohol ani chytiť..

anonym_337668
7. sep 2026
@taranritula

@anonym_337668 fu tak to dúfam že nie, neviem ako by som to mohol ani chytiť..

@taranritula hocikde, stačí nákupný košík v obchode, kľučka vo vchode alebo tyč v električke

laurika999
7. sep 2026

@taranritula Čo najskôr smer kožné.

2691
Včera o 12:40

Mne to pripomína kontaktnú dermatitidu...

2691
Včera o 12:42

@taranritula ...alebo stipance

senta_sofia
Včera o 17:27

@taranritula co povedala kozna?