Svrbivé vyrážky: Stretli ste sa s niečím podobným?
Ahojte, včera sa mi takto z ničoho nič vyhodili ruky. Je toho postupne viac, cez deň som si nachádzal také po nohách chrbte a rôzne po tele. Bol som dnes pri obvodnom a nevedel mi povedať co to je. Zajtra ráno idem skúsiť kožné ale kým čakám tak, nestretol sa niekto s niečím podobným? Čo vám nakoniec zistili?
Su ploche alebo vystupene? Moze to byt zihlavka ako reakcia na nejaku potravinu, kozmetiku alebo kludne aj po prekonani nejakej infekcie. Skus lokalne fenistil na vyrazky a nejake antihistaminika, volne predajny je napr. Zodac. Ak svrbenie prejde, trafil si.
@senta_sofia na dotyk sú určite vystúpené aj keď sa pozerám z uhlu na to, skusim ten zodac zatiaľ len mastim fenistilom ale ten veľmi neukludnuje 😅
@taranritula moja segra mala takto a bol to svrab 🙄
@anonym_337668 fu tak to dúfam že nie, neviem ako by som to mohol ani chytiť..
@anonym_337668 fu tak to dúfam že nie, neviem ako by som to mohol ani chytiť..
@taranritula hocikde, stačí nákupný košík v obchode, kľučka vo vchode alebo tyč v električke

Su ploche alebo vystupene? Moze to byt zihlavka ako reakcia na nejaku potravinu, kozmetiku alebo kludne aj po prekonani nejakej infekcie. Skus lokalne fenistil na vyrazky a nejake antihistaminika, volne predajny je napr. Zodac. Ak svrbenie prejde, trafil si.