icon

Syndróm lepivých doštičiek a očkovanie Pfizerom

jullietka
21. máj 2021

Zdravim,ti co mate SPS dali ste sa zaockovat? Dakujem

peanutslm
21. máj 2021

Áno.

jullietka
autor
21. máj 2021

@peanutslm a v pohode?ziadne komplikacie?mozemvediet ake lieky beriete? Dakujem

mogaa
21. máj 2021

@jullietka sestra má napr.veľa trombocitov, doktorka jej povedala že očkovanie v žiadnom prípade....mala dostať Modernu

melvinko
21. máj 2021

@jullietka manzel má, bol prave v pondelok na kontrole u cievneho - chodi tam preto lebo uz mal zrazeninu, tak mu zistili aj ten syndrom. Doktor mu povedal, ze môže. Berie Aspirin protect. Teraz mu dal este fraxiparine. Povedal ze si to moze dat tak preventívne.

polariso
21. máj 2021

@jullietka ja mám hustý krv...vysoke hodnotu plt. Užívam dlhodobo stadypirin...hematologicka mi očkovanie pfizerom odporučila. Od očkovania som 2 týždne...krv zatiaľ ok...tak verím že bude dobre.

jullietka
autor
21. máj 2021

@melvinko dakujem za odpoved 🙂

jullietka
autor
21. máj 2021

@polariso dakujem pekne,v mojej dr je teraz proBlem sa dostat,snad sa mi uz podari ist na kontrolu a dat sa zaockovat 🙂

polariso
21. máj 2021

@jullietka skús jej zavolať,ja som rodinu konzultovala telefonický. Ty užívas ake lieky

peanutslm
21. máj 2021

@jullietka anopyrin 100mg, po 2.vakcíne som cítila únavu, bola mi zima, do 24 hod. to vymizlo.

polariso
21. máj 2021

@peanutslm Ahojky...mozem vediet akú mávam ty hodnotu trombocytov plt

peanutslm
21. máj 2021

@polariso ahoj, to ti neviem povedať...ja som bola na vyšetrení len raz a mám prísť o rok....ale hodnotu som mala asi v norme, nepamätám sa, že by mi hovorila dr, že by som mala nízku hladinu

polariso
21. máj 2021

@peanutslm aha...ked užívala lieky na riedenie krvi. Ja užívam stadypirin...kedze hodnotu PLT mávam dlhodobo nad ....

peanutslm
21. máj 2021

@polariso teraz som to pozerala a mám normálnu hodnotu, ale nejaké špeciálne faktory som mala zvýšené.

zuzka1117
21. máj 2021

Áno mám syndróm lepivych doštičiek a som zaočkovana Pfizerom.

sincerity
21. máj 2021

Tiež ho mám a práve dnes som bola na očkovaní. Zatiaľ žiadne komplikácie okrem bolesti v mieste vpichu.

panelacikova
21. máj 2021

SLD mám aj ja, mám 2 týždne po prvej dávke pfizerom... jediné, čo sa vyskytlo, o 1 týždeň mi prišiel skôr cyklus....

jullietka
autor
22. máj 2021

@polariso ja beriem aspirin protect zatial. O tyzden budem mat vysledky z krvi,tak uvidime ci mi ostanu alebo mi daju ine. Dakujem vsetkym za odpovede