icon

Syndróm z vysadenia Arketis. Ako dlho potrvá?

Včera o 05:44

Čaute,mali ste niekto syndróm z vysadenia AD?
Brala som arketis 20mg liečba trvala 9mesiacov
Asi 7mesiacov som brala celú 20mg
2mesiace 10mg
A 10dni pred vysadením 5mg
Dnes som štvrtý deň bez tabletky no ale poviem vám že mi je hrozne
Nechutenstvo k jedlu
Točí sa mi pred očami
Nič sa mi nechce
Atď..
Dokedy to bude trvať prosím vás😒
Mám malé bábo a potrebujem fungovať na 1000%

anonym_f59045
Včera o 05:50

Máš to vysadzovanie konzultované s Dr?

anonym_5a0596
Včera o 05:52

Máš dve možnosti - buď je to syndróm z vysadenia, alebo sú to tie príznaky, kvôli ktorým si ich začala brať. Vysadila si rýchlo. Myslím si, že si prešla rýchlo na 5 mg a potom rýchlo na 0. Toto môže trvať aj pár týždňov.

autor
Včera o 05:58
@anonym_f59045

Máš to vysadzovanie konzultované s Dr?

@anonym_f59045 Áno samozrejme

autor
Včera o 05:58
@anonym_5a0596

Máš dve možnosti - buď je to syndróm z vysadenia, alebo sú to tie príznaky, kvôli ktorým si ich začala brať. Vysadila si rýchlo. Myslím si, že si prešla rýchlo na 5 mg a potom rýchlo na 0. Toto môže trvať aj pár týždňov.

@anonym_5a0596 zbláznim sa teda ozaj

anonym_5a0596
Včera o 06:04
@anonym_autor

@anonym_5a0596 zbláznim sa teda ozaj

@anonym_autor konzultovala si to s lekárom? Vráť si naspäť 5 mg a vysádzaj veľmi pomaličky. Každý druhý deň si daj pol tbl teda 2.5 mg. Keď si telo zvykne daj si každý deň 2.5 mg... a takto až kým postupne nevysadíš. Alebo preži tie dni, bude to ťažšie, ale prvý týždeň je najviac ... ja som po vysadení skončila v nemocnici.

autor
Včera o 06:15
@anonym_5a0596

@anonym_autor konzultovala si to s lekárom? Vráť si naspäť 5 mg a vysádzaj veľmi pomaličky. Každý druhý deň si daj pol tbl teda 2.5 mg. Keď si telo zvykne daj si každý deň 2.5 mg... a takto až kým postupne nevysadíš. Alebo preži tie dni, bude to ťažšie, ale prvý týždeň je najviac ... ja som po vysadení skončila v nemocnici.

@anonym_5a0596 koli čomu ste skončila v nemocnici? Ak sa môžem opýtať

anonym_5a0596
Včera o 10:19
@anonym_autor

@anonym_5a0596 koli čomu ste skončila v nemocnici? Ak sa môžem opýtať

@anonym_autor po vysadení AD mi mi bolo veľmi zle, mala som obrovské úzkosti, točenie hlavy, nevoľnosti, nízky tlak, bolo mi na odpadnutie, úzkosti, nepokoj a schudla som 7 kg. V nemocnici ma stabilizovali.

anonym_f59045
Včera o 11:30
@anonym_autor

@anonym_f59045 Áno samozrejme

@anonym_autor Okej, pýtal som sa, lebo zrovna pri vysádzaní AD sa fakt nie je kam ponáhľať. Viem, že keď som si ich na víkend zabudol zobrať, tak som mal silne triašky. Vysádzal som ich asi pól roka s malými davkami