Ako dlho trvá otehotnenie po vysadení antikoncepcie?
Ahojte mám otázočku. S manželom sme sa rozhodli že chceme spoločné bábätko. Ale mám dva roky zavedené teliesko a predtým som dva roky brala HAK v podobe tabletiek. A teraz otázka za ako dlho ste po vysadení otehotneli ?
@dandulla ja som vysadila v septembri 2025 ale zacali ame sa snazit az v decembri. Zatiaľ nic. To je asi strasne individualne. Ja to vidim na svojich cykloch, ze sa telo dava dokopy. Ja som brala antikoncepciu 7 rokov cca a krvacanie po vysadeni som mavala vzdy v pondelok a az januar, februar vidim ze menstruacia prichadza v iny deň ako je pondelok, dlzka cyklu sa mi upravila. Bodaj by Vam to vyslo na prvu šupu, len nie vzdy to tak musi byť.
@dandulla ja som vysadila v septembri 2025 ale zacali ame sa snazit az v decembri. Zatiaľ nic. To je asi strasne individualne. Ja to vidim na svojich cykloch, ze sa telo dava dokopy. Ja som brala antikoncepciu 7 rokov cca a krvacanie po vysadeni som mavala vzdy v pondelok a az januar, februar vidim ze menstruacia prichadza v iny deň ako je pondelok, dlzka cyklu sa mi upravila. Bodaj by Vam to vyslo na prvu šupu, len nie vzdy to tak musi byť.
@anonym_a46029 ďakujem pekne
Mnohi tvrdia, ze otehotneju velmi skoro po ATK. Akoby to islo lahsie. Ja osobne by som 3-4 mesiace pockala, kym vyprchaju z tela hormony.

@dandulla jeden cyklus a už aj na plno môžete 😊