icon

Ako dlho trvá otehotnenie po vysadení antikoncepcie?

dandulla
16. mar 2026

Ahojte mám otázočku. S manželom sme sa rozhodli že chceme spoločné bábätko. Ale mám dva roky zavedené teliesko a predtým som dva roky brala HAK v podobe tabletiek. A teraz otázka za ako dlho ste po vysadení otehotneli ?

katka329
16. mar 2026

@dandulla jeden cyklus a už aj na plno môžete 😊

dandulla
autor
16. mar 2026
@katka329

@dandulla jeden cyklus a už aj na plno môžete 😊

@katka329 ďakujem veľmi pekne

sisska96
16. mar 2026

Kto ako. Niekomu roky trvá

aaadkaaa
16. mar 2026

Hned

anonym_a46029
19. mar 2026

@dandulla ja som vysadila v septembri 2025 ale zacali ame sa snazit az v decembri. Zatiaľ nic. To je asi strasne individualne. Ja to vidim na svojich cykloch, ze sa telo dava dokopy. Ja som brala antikoncepciu 7 rokov cca a krvacanie po vysadeni som mavala vzdy v pondelok a az januar, februar vidim ze menstruacia prichadza v iny deň ako je pondelok, dlzka cyklu sa mi upravila. Bodaj by Vam to vyslo na prvu šupu, len nie vzdy to tak musi byť.

dandulla
autor
19. mar 2026
@anonym_a46029

@dandulla ja som vysadila v septembri 2025 ale zacali ame sa snazit az v decembri. Zatiaľ nic. To je asi strasne individualne. Ja to vidim na svojich cykloch, ze sa telo dava dokopy. Ja som brala antikoncepciu 7 rokov cca a krvacanie po vysadeni som mavala vzdy v pondelok a az januar, februar vidim ze menstruacia prichadza v iny deň ako je pondelok, dlzka cyklu sa mi upravila. Bodaj by Vam to vyslo na prvu šupu, len nie vzdy to tak musi byť.

@anonym_a46029 ďakujem pekne

katkazatka
19. mar 2026

Mnohi tvrdia, ze otehotneju velmi skoro po ATK. Akoby to islo lahsie. Ja osobne by som 3-4 mesiace pockala, kym vyprchaju z tela hormony.