icon

Tejpovacie pásky - skúsenosti

meggyinka
25. mar 2017

Ahojte ma prosim niekto skusenosti s kinezio paskami..tejpy? Dostala som to od maminy lebo mam stale bolesti v kolene . Ale sama nevedela co stym. Cosi som googlila ale dopy nanoc som neprisla tak hladam niekoho so skusenostami. Ak mozem potom napisem spravu co chcem vediet

princeznickaa
•
25. mar 2017

Ahoj tie tejpy su super vec. Nieje vsak jedno ako ich das alebo natiahnes teda nalepis napr. Na koleno. Urcite si to daj nalepit u niekoho kto s tym ma ako take skusenosti. Jasom to raz nalepila priatelovi na bolave krize a nalepila som mu to zial zle a bolelo ho to tak sme ich hned strhali. 🙂

janinah
•
25. mar 2017

dávala som dcére -dospelej na chrbát,podľa videa som dávala a že vraj pomohlo

juliet86
•
26. mar 2017

Chod s nimi k profi fyzioterapeutovi. Ono bez kurzu ako na to by som sa radsej zverila odbornikovi

sense
•
26. mar 2017

urciteby somsito nechala nalepit alukazat ako apravnelepit odbornikovi, mne tolepilfyzioterapeut , a pomahalo

gabona1
•
26. mar 2017

Ja by som išla tiež len k odborníkovi, poznám viacerých, ktorým to pomohlo.

michaelaur
•
26. mar 2017

@meggyinka mne ortoped tiež odporučil , robí to fyzioterapeut... Zatiaľ som to neskúšala, mám zatiaľ ortezy

tatiana1980
•
26. mar 2017

Ja som mala zatejpivane koleno a paradicka prestalo boliet

ala1970
•
22. nov 2017

Já jsem chodila na masérské kurzy a měli tam i tejpy http://www.inprov.cz/kurzy/doplnkove-kurzy/tejp... a dá se tím celkem dobře fixovat. Já jsme teda byla na jiném kurzu (klasická masáž), ale chvilku jsem se koukala aji na ty tejpy.