icon

Telový krém, 10% urea

adka135135
12. aug 2018

Zdravím, dostala som krém s 10% ureou , no na internete som nenašla dostatočný zdroj informácií, že na čo všetko to je dobre 🙂 vedeli by ste mi prosím poradiť? Dočítala som sa, že je to vraj dobré na päty, lakte a kolena 🙂 pomohlo to niektorej z vás? Ďakujem

erikavesela
12. aug 2018

Ja som pouzivala eucerin urea 10% na vysusene miesta na kozi, reakcia na mnozstvo chloru vo vode

malinajahoda
20. aug 2018

@adka135135 ahoj, mojej skoro 6 mesačnej dcérke predpísala pediatrička telové mlieko s ureou. Mala veľmi suchú pokožku na brušku.

julinka29
28. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

o takomto kreme som nikdy ani nepočula, na čo presne sa použiva?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
essenceee
22. okt 2018

Mixa je celkovo dobrý kozmetika, hlavne aj na atopicku pokožku.

zabka788
7. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

dost som čitala aj o značke Lavera. Velmi si ju chvalia a dost ludi ju použiva aj ako detsku kozmetiku. Len je trošku drahšia

gab_riella
23. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ja som svojim detom a sebe vždy davala iba kremy bez parfemacie. Davala som im bud Neutrogenu, alebo Mixa, Bioderma- su tokremy aj na atopicku pokožku