Tep v kľude nad 100 už týždeň
Ahojte, už cca týžden po chorobe mávam zrýchlené tepy okolo 100, najviac 120.
Bola som u kardiológa, o mesiac mám ísť na holter. Z čoho to môže byť? Mám len 27 r.
Mali ste podobné ?dakujem
@zdenka11081983 stitnu zlazu mam ok, skor to pripisujem prekonanej chorobe ale bojim sa aby to nebolo nieco zle 😞
Moja mamina to máva. Uz dva roky. Prešla všetky vyšetrenia. Aj holter. Nič sa nezistilo..tlmi to egilokom a magnezkom.
Po chorobe to byva,aj ja to mavam. Organizmu chvilu trva,kym znizi obratky. Ovsem,ak si chorobu vylezala. Ak si ju prechodila,moze tam byt aj zapal myokardu.
@iwesska ano spomenula nejake zmeny na srdci a 10 dni mam byt pn a lezat, snad to nebude ten zapal :(
Pred viac ako rokom som bola na internom kvôli vyššiemu tepu....Mala som všetky vyšetrenia v poriadku....môže to spôsobovať stres ...zvyknú mat po covide zvýšený tep ....
@hivanik ano aj mne to povedali ze po vakcine alebon covide, ale ten som mala presne pred rokom
Môže to byť stres..aj ja to mávam 😔mám 29 ale už pred cca 8 rokmi som to riešila .Mala som oba razy holter a všetko ok.Odbery tiež ok😔ale u mňa je to zrejme psychické.. nemám to stále ale mávam..Sú lepšie a horšie obdobia.Ja som človek, ktorý si všetko pripúšťa,a všetko veľmi prežíva
@radacak ja to iste, ale tentokrat som mala take tazkosti prvykrat a tym ze to bolo po chorobe, najprv som myslela ze pojde o zapal pluc, bolesti na hrudniku, busenie srdca, kasel, k tomu tie vysoke tepy :/
@beata_k no to mi napisali do zaveru, takze behat a cvicit mozes ano ? Nie je to nebezpecne ?
Najlepšie je sa nemerat, lebo sa vystresujes.byva to zo stresu a najlepší je šport a magnézium.
Ja mam vyse 20r.sinusovu tachykardiu. Nebezpecne to nie je. Ale nemam zmeny na srdci☝️Ani ked som mala pulz 180,ani nikdy po chorobe. Ale mam mierne vychylenu chlopnu a bola som upozornena,ze kazdu virozu musim vylezat,lebo mi zapal prejde na srdce. Tym sa riadim. Ak ti po chorobe nasli na ekg zmeny,tak to nebude zo stresu a pocuvaj lekara,lebo tam ten zacinajuci zapal byt moze. Mavaju ho aj ludia po Covid ockovani. Z toho sa da vyliecit bez nasledkov,ak je zachyteny v zaciatku,tak ako u teba. Len pokojovy rezim musis dodrziavat.

Mala som aj ja. Bola to hyperfunkcia stitnej zlazy.