Teplota 10 dní po pôrode
Ahojte, nemate niekto skusenost s teplotou a bolestou tela 10 dni po sekcii? Dnes som sa zobudila s prsnikmi ako kamen - tie sa podarilo rozmasirovat a odsat. Este stale pobolievaju. Moze teplota a bolesti tela suvisiet s tymto? Ci hladat iny problem?
teplota moze byt zapal, napr. aj s tych prsnikov, treba hladat kde je ten zapal a tiez aka je teplota
Nemala si zvýšenu fyzickú aktivitu včera? Mna to tak kloflo, že som sa cítila v pohode, tak som doma pobehovala (nič strašné, klasika) a večer ma chytila zimnica, teplota. A na tie prsia bacha
@tinkavvv ja som mala nedávno zápal prsníka a tiež sa mi to prejavilo bolesťou kĺbov a teplotou. Nemala som ho nejako veľmi bolestivý len v mieste zápalu som mala tvrdú hrču ktorá bolela na dotyk alebo keď som si ho pritlačila pri ležaní a na prsníku som mala taký červený teply fľak.
@tinkavvv ja som nakoniec skončila s atb ( amoksiklav). Skúšala som si to masírovať pod teplou vodou, ale to sa mi len zhoršovalo a stvrdlo mi to ešte viac, skúšala som aj studený kapusty list si priložiť ale nepomáhalo ani to. Keď som s tým po dvoch dňoch išla k doktorovi tak som už mala zápal v prsníku až na 3 miestach a celú noc pretrpela s teplotou a zimnicou. Takže určite s tým skoč k doktorovi nech sa na to pozrie, ja som tiež necítila že by ma nejako veľmi bolel prsník a predsa som tam mala silný zápal.
U mňa sa takto prejavil zápal prsníka. Mne pomohli len antibiotika, keďže som mala aj popraskané bradavky, zrejme cez ne sa mi dovnútra dostali baktérie.

Zabudla som dodat, ze antigen negativny. Ockovana a aj prekonana.