icon

Teplota 10 dní po pôrode

tinkavvv
15. nov 2021

Ahojte, nemate niekto skusenost s teplotou a bolestou tela 10 dni po sekcii? Dnes som sa zobudila s prsnikmi ako kamen - tie sa podarilo rozmasirovat a odsat. Este stale pobolievaju. Moze teplota a bolesti tela suvisiet s tymto? Ci hladat iny problem?

tinkavvv
autor
15. nov 2021

Zabudla som dodat, ze antigen negativny. Ockovana a aj prekonana.

kacena4
15. nov 2021

teplota moze byt zapal, napr. aj s tych prsnikov, treba hladat kde je ten zapal a tiez aka je teplota

hipuska
15. nov 2021

Nemala si zvýšenu fyzickú aktivitu včera? Mna to tak kloflo, že som sa cítila v pohode, tak som doma pobehovala (nič strašné, klasika) a večer ma chytila zimnica, teplota. A na tie prsia bacha

tinkavvv
autor
15. nov 2021

@hipuska ani nie. Este stale skor tak posedavam. Zacalo to zimnicou a potom teploty do 38. Po liekoch klesne len jemne. Len ma trapi, ci bolest tela moze suvisiet s tymi prsnikmi alebo hladat iny dovod.

lilly2303
15. nov 2021

@tinkavvv ja som mala nedávno zápal prsníka a tiež sa mi to prejavilo bolesťou kĺbov a teplotou. Nemala som ho nejako veľmi bolestivý len v mieste zápalu som mala tvrdú hrču ktorá bolela na dotyk alebo keď som si ho pritlačila pri ležaní a na prsníku som mala taký červený teply fľak.

tinkavvv
autor
15. nov 2021

@lilly2303 a co ti pomohlo? Pripadne ako dlho to trvalo?

lilly2303
15. nov 2021

@tinkavvv ja som nakoniec skončila s atb ( amoksiklav). Skúšala som si to masírovať pod teplou vodou, ale to sa mi len zhoršovalo a stvrdlo mi to ešte viac, skúšala som aj studený kapusty list si priložiť ale nepomáhalo ani to. Keď som s tým po dvoch dňoch išla k doktorovi tak som už mala zápal v prsníku až na 3 miestach a celú noc pretrpela s teplotou a zimnicou. Takže určite s tým skoč k doktorovi nech sa na to pozrie, ja som tiež necítila že by ma nejako veľmi bolel prsník a predsa som tam mala silný zápal.

cecilia29
15. nov 2021

@tinkavvv áno je to zrejme z toho. Pomáha Paralen , teplý obklad pred dojcenim a následne dojčenie alebo odsávanie, masáž. Aby sa uvoľnili mliekovody

zuz02
15. nov 2021

U mňa sa takto prejavil zápal prsníka. Mne pomohli len antibiotika, keďže som mala aj popraskané bradavky, zrejme cez ne sa mi dovnútra dostali baktérie.