icon

Tetánia a vysoký krvný tlak

sylwi
17. aug 2013

Caute je pre tetaniu typicky vysoky krvny tlak? Bola som nakupovat vyse troch hodin doslo na mna slabost tlak v hrudniku zle dychanie hmliste videnie proste divny stav musela som si sadnut v aute som si odmerala tlak 140 na 90 alebo 99, moze to byt aj rozrusenie? Byva vysoky tlak aj pri panike? alebo panickych strachoch?dakujem

petraxy6
•
17. aug 2013

@sylwi nechcem byť zlá, ale zatiaľ čo sa tu vypytuješ a čítaš čo by ti asi mohlo byť, si už mohla sedieť na pohotovosti. Teraz by ťa ukľudnila injekcia magnézia a v pondelok by tom na tvojom mieste šla k obvodnému a nech ti dá odporučenie na dobrú psychologičku. Takto v témach nič nevyriešiš iba sa zbytočne rozrušíš, lebo čo koment to iná diagnóza. 😒

bubinko83
•
17. aug 2013

@sylwi tetania ma trošku ine priznaky nie,toto čo opisuješ je asi len krvnym tlakom aj ja som to mala 2x a ešte ktomu bušenie srdca.Aj pri panickej poruche byvaju taketo stavy .A to bežne nosiš tlakomer v aute? 😉

sylwi
autor
•
17. aug 2013

no mate pravdu ten tlakomer sme kupili dnes nakolko mi povedal obvodny lekar ze ked mam ten stav unavy mam si namerat tlak. Sorry ludia ja som z toho vypadku unavy a pretazenia beho tychto meiacoch uplne mimo ale bude dobre. 🙂

petraxy6
•
17. aug 2013

@sylwi ak ti môžem odporučiť, tak ten tlakomer nepoužívaj, lebo ti ho bude dvíhať ešte vyššie ☹