icon

Točenie hlavy, keď vstanem z kozmetického kresla

9. jan 2023

Mávate niektoré točenie hlavy keď idete ku kozmeticke vytrhat obočie a keď sa postavíte točí sa vám hlava ?

sandyan
9. jan 2023

Nepostavis sa moc rychle?? ...a doma? Z gauca,z postele je to ok?

autor
9. jan 2023

@sandyan doma je to ôk mne to príde ze som moc v rovine aj hlava je zarovno z nohami ak tak mierne podvihnuta a mňa strašne boli keď mi ho trhajú

sandyan
9. jan 2023

Skus povedat kozmeticke,nech ti da hlavu kusok vyssie..ked je polohovatelne kreslo,co teda urcite je, tak ti vyhovie 🙂 ...a k tomu trhaniu,ja som chodila za kozmeticku,na praxi sš som trhanie nenavidela,,isla som z koze vyletiet😁

liljana
9. jan 2023

tak tam nechod ...

zuzinka888
9. jan 2023

Nemas problemy s tlakom? Skus si parkrat zmerat. Nabuduce si pokrc nohy v kolenach a vstavaj tak, že sa pomaky prevratis na bok, potom do sedu az potom vstat.

zafir01
9. jan 2023

A nie je drahá? Žeby z tej ceny sa ti zamotala 😲

Žartujem. Rýchlo vstaneš, asi máš nižšie položenú hlavu... Tlak vyšší. Zrazu rýchlo vstaneš a tlak sa zníži. to je všetko

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
9. jan 2023

Uplne bezne,, tiez to mam, aj u masera ked vstanem...treba si najskor pomaly sadnut a az potom vstat

mikadooo
9. jan 2023

Ja vždy keď vstávam (som na takom ležadle), tak kozmetička ma tam nechá najprv minútku posadenú a až potom vstať. Asi je to bežné, že hlava sa zatočí, keď ona má pri klientoch takúto skúsenosť. (Mne sa hlava netočí, ale posedím chvíľku, prečo nie 😄).

autor
10. jan 2023

@rachel36a u maséra ani nehovorím raz som a to veru nie ze sa ti moc točila hlava ale taka rozkolisana som bola sa nečudujem keď sa to tam všetko prekrvi tým masírovanim a pri tej kozmeticke si myslím ze tiež ked v rodine ležím co keď spím mávam vyšší vankúš pod hlavou asik tiež je to tým prekrvenim len som sa chcela poradiť či to niekto nemáva ci náhodou za tým nebola aj krčná chrbtica

amiaja
10. jan 2023

@liljana super rada ozaj🙄😄
Autorka je to tym ze lezis rovno. Ja tiez neznasam ked mam lezat na rovnej podlozke, musim mat vyvysenu hlavu. Popros ju nech si ti da pod hlavu uterak alebo nieco a uvidis ci to bude lepsie. A nevstavaj prudko na nohy, chvilu si posed a az potom sa postav. Malo by to pomoct.

loginexistuje
10. jan 2023

je to proste fyzika mas nizsie polozenu hlavu naraz vstanes nerovnovaha tlaku
jedine co musis urobit je vstavat pomalsie

rachel36a
10. jan 2023

Sa ti nahrnie krv viac do hlavy, úplne bezna vec

autor
15. jan 2023

@rachel36a veru musím si ju častejšie prekrvovat🙂