icon

Točí sa mi hlava a bolia ma rebrá. Mám navštíviť pohotovosť?

alzbeta44
12. apr 2024

Ahojte Mám problém z tým že sa mi točí v hlave a mám bodavé bolesti na konci rebier v lavo a zda sa mi že tam mam mierny opuch tlak som si merala ten mam celkom fajn ..... Problem Je v tom ze som kvoli takemuto niečomu podobnému tam bola 2 mesiace dozadu a vtedy ma ani neprehliadli a dali mi tabletky na reflux ktory nemam.

sisa_s
•
12. apr 2024

Kolko ti to trva? Moze to byt z chrbtice, ja by som s tym na pohotovost nesla teraz v noci, pi dostatok vody, oddychuj, daj si tabletku, ak mas voltaren,atd...

isis234
•
12. apr 2024

Pohotovosť- závraty- dajú infúziu

alzbeta44
autor
•
12. apr 2024

@sisa_s Ja Si tiež myslim že to je z chrbtice a dúfam že to tak aj je.
Ale Čitala som že to môže byť aj prasknutá slezina ale neutrpela som žiaden uraz ani nič podobne .
Pobolieva Ma to už aj dva týždne a dnes na zahrade ma to tak pichlo že som išla do kolien .

oblaacik
•
12. apr 2024

@alzbeta44 ta bolest rebier myslis ze suvisi s tym zavratom? Uraz si nemala, nebuchla si sa tam, tlak na hrudi nemas? Moze byt aj psychika.

sisa_s
•
12. apr 2024

Pri prasknutej slezine by si uz vykrvacala...cez tyzden chod za obvodnym, odporuci ti rehabilitacie prip.ine vysetrenia, teraz na urgent to nie je

alzbeta44
autor
•
12. apr 2024

@oblaacik
Nemala Som žiaden uraz ono to ani neboli stále len sem tam pichne a mám taký pocit plnosti v bruchu nafuknute brucho človek ani nevie k čomu to ma prisudiť

alzbeta44
autor
•
12. apr 2024

@sisa_s Ďakujem 🙂

mamina7070
•
12. apr 2024

nie nesla by som na pohotovost objednaj sa led tak na preventivu knscojmu obvodnemu

luccija
•
12. apr 2024

@alzbeta44 bola si na sono vnútorných orgánov, s chrbticou?

alzbeta44
autor
•
12. apr 2024

@luccija Nebola Som ešte mám to riešiť s obvodnou pondelok ?
Teraz Som si zas merala tlak a mam že 90/50

nikaeli
•
12. apr 2024

@alzbeta44 keď čítam tvoje ďalšie diskusie, myslím si, že problém bude niekde úplne inde......

lalenka33
•
12. apr 2024

Nie, nechoď na pohotovosť. Nájdi si dobrého psychiatra, daj sa hospitalizovať a nastaviť na poriadnu liečbu. Tá tvoja ti nezaberá. Keď nemáš problém s ekg, tak vdýchneš vodu, pukanec, čipsy....Smer psychiater.

marica61
•
13. apr 2024

@alzbeta44 Urob si silnejšiu kávu, lebo máš veľmi nízky tlak. Normálny je 120/80.