icon

Prečo sa mi neustále točí hlava?

Dnes o 15:04

Ahojte! Všetko zacalo pred par dňami keď som isiel spat tak som sa zobudil alebo ešte predtym ako som uplne zaspal ma vytrhlo zo spanku a uplne sa mi vtedy tocila hlava ale nepripisoval som to nicomu no posledne dni sa mi ta hlava toči nie už len pred zaspavanim ale aj pocas dna a v kuse… nieje to uplne ze tocenie hlavy skor taky pocit nerovnovahy a take nieco neviem to uplne opisat… nemal nieco niekto podobne ?

anonym_6faa12
•
Dnes o 15:07

Nemávaš problém s nízkym krvným tlakom?

adri266
•
Dnes o 15:08

@anonym_autor Vertigo, vnutorne ucho, nizky/vysoky tlak, nádcha. Dovodov môze byt vela.

autor
•
Dnes o 15:09
@anonym_6faa12

Nemávaš problém s nízkym krvným tlakom?

@anonym_6faa12 nie krvny tlak mam vždy ukažkovy

tenderka
•
Dnes o 15:40

Vertigo - skúste toto, mne to hneď zabralo https://zdravetipy.dobrenoviny.sk/24752/pomoze-...

anonym_9aea49
•
Dnes o 15:51

Muz je na pn uz od augusta,najskor to zacalo nieco ako chripka,a potom tocenie hlavy,2krat urgent aj ho chceli hospitalizovat ale nechcel,usne bolo v poriadku,ct hlavy tiez,vysledky krvi vsetko v poriadku ale k tomu mu vyskocil aj vysoky krvny tlak,teraz bol na kontrole ale zase chory,tocenie je uz omnoho lepsie,max sem tam.Ze toto je novodoba choroba a nuerologovia nevedia prist na pricinu.

anonym_9aea49
•
Dnes o 15:52

A neurolog to vie rozoznat kedy si ludia vymyslaju a kedy nie.

anonym_2a912b
•
Dnes o 16:04
@anonym_autor

@anonym_6faa12 nie krvny tlak mam vždy ukažkovy

@anonym_autor ORL

autor
•
Dnes o 16:10
@anonym_9aea49

@anonym_9aea49 ako jak vymyslaju? Ved kto by si nieco take chcel vymyslaat. No super ze co tu mMe zase za virusy

slovakboy
•
Dnes o 17:18
@anonym_9aea49

@anonym_9aea49 áno. Ušný lekár ale aj neurológ vedia urobiť taký test, dajú ti na oči okuliare s veľmi veľkými dioptriami aby si nemohla zaostriť na žiaden objekt v okolí ale lekár si dá tiež okuliare, ktorými vidí tvoje oči (asi jedna optika ruší druhú) otáča ti hlavou alebo zakláňa ju a sleduje pohyby tvojich očí. Keď sa krútia, tak sa ti točí hlava.

anonym_9aea49
•
Dnes o 17:36
@slovakboy

@anonym_9aea49 áno. Ušný lekár ale aj neurológ vedia urobiť taký test, dajú ti na oči okuliare s veľmi veľkými dioptriami aby si nemohla zaostriť na žiaden objekt v okolí ale lekár si dá tiež okuliare, ktorými vidí tvoje oči (asi jedna optika ruší druhú) otáča ti hlavou alebo zakláňa ju a sleduje pohyby tvojich očí. Keď sa krútia, tak sa ti točí hlava.

@slovakboy to by sa tocila asi aj zdravemu cloveku hlava,nieto este choremu.Ale zaujimave,toto u nas nerobil ani usny,ani 3ja neurologovia.

anonym_201c08
•
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_9aea49 ako jak vymyslaju? Ved kto by si nieco take chcel vymyslaat. No super ze co tu mMe zase za virusy

@anonym_autor nemáš stuhnutú krčnú chrbticu? z nedostatku elektrolytov v strave, veľa kofeínu, cukru... vtedy sa neprekrvuje dostatočne mozog a môže spôsobiť závrate, točenie, migrény... skús masáž krčného svalstva mätovým olejom, kapsaicínovým krémom.. + užívaj magnézium.

anonym_0043ec
•
Dnes o 18:19

@anonym_autor mam to dlhodobo, tyzden sa mi toci potom mesiac nie, potom par dni ajo adva mesiace nie. Vypozorovala som ze spanie na bruchu mi zaruci ranne tocenie hlavy /krcna chrbtica/ . Treba neurologovi, necakaj.

autor
•
Dnes o 20:58
@anonym_201c08

@anonym_autor nemáš stuhnutú krčnú chrbticu? z nedostatku elektrolytov v strave, veľa kofeínu, cukru... vtedy sa neprekrvuje dostatočne mozog a môže spôsobiť závrate, točenie, migrény... skús masáž krčného svalstva mätovým olejom, kapsaicínovým krémom.. + užívaj magnézium.

@anonym_201c08 no krčnu mam určite zlu ale tak z noci na noc to zacalo nehovorim ze to nemoze byť tym lebo fakt tu krcnu nemam najlepsiu mam aj skoliozu ked som sa naraz vytiahol a mam 190cm

autor
•
Dnes o 20:59
@anonym_0043ec

@anonym_autor mam to dlhodobo, tyzden sa mi toci potom mesiac nie, potom par dni ajo adva mesiace nie. Vypozorovala som ze spanie na bruchu mi zaruci ranne tocenie hlavy /krcna chrbtica/ . Treba neurologovi, necakaj.

@anonym_0043ec dakujem aj mne to pride ze to spustil asi zly spanok ze som nejako pokriveno spal krk zalamany a uz sa to vlieklo

slovakboy
•
Dnes o 21:07
@anonym_9aea49

@slovakboy to by sa tocila asi aj zdravemu cloveku hlava,nieto este choremu.Ale zaujimave,toto u nas nerobil ani usny,ani 3ja neurologovia.

@anonym_9aea49 nie. Prečo by sa zdravému mala točiť. On vidí len hmlu cez tie okuliare. Ale lekár cez ne vidí na jeho oči. Dá sa to robiť aj s kuklou na hlave v ktorej je kamera na nočné videnie ale takto je to jednoduchšie a lacnejšie.

autor
•
Dnes o 21:28
@slovakboy

@anonym_9aea49 nie. Prečo by sa zdravému mala točiť. On vidí len hmlu cez tie okuliare. Ale lekár cez ne vidí na jeho oči. Dá sa to robiť aj s kuklou na hlave v ktorej je kamera na nočné videnie ale takto je to jednoduchšie a lacnejšie.

@slovakboy super vec len u nas mozem byt rad ked mi neurolog urobi rontgen a pobucha s kladivkom po kolienku 🤣 kde žeby nieco take robil žeby usilie vynaložil🫢