Prečo sa mi neustále točí hlava?
Ahojte! Všetko zacalo pred par dňami keď som isiel spat tak som sa zobudil alebo ešte predtym ako som uplne zaspal ma vytrhlo zo spanku a uplne sa mi vtedy tocila hlava ale nepripisoval som to nicomu no posledne dni sa mi ta hlava toči nie už len pred zaspavanim ale aj pocas dna a v kuse… nieje to uplne ze tocenie hlavy skor taky pocit nerovnovahy a take nieco neviem to uplne opisat… nemal nieco niekto podobne ?
@anonym_autor Vertigo, vnutorne ucho, nizky/vysoky tlak, nádcha. Dovodov môze byt vela.
Nemávaš problém s nízkym krvným tlakom?
@anonym_6faa12 nie krvny tlak mam vždy ukažkovy
Vertigo - skúste toto, mne to hneď zabralo https://zdravetipy.dobrenoviny.sk/24752/pomoze-...
Muz je na pn uz od augusta,najskor to zacalo nieco ako chripka,a potom tocenie hlavy,2krat urgent aj ho chceli hospitalizovat ale nechcel,usne bolo v poriadku,ct hlavy tiez,vysledky krvi vsetko v poriadku ale k tomu mu vyskocil aj vysoky krvny tlak,teraz bol na kontrole ale zase chory,tocenie je uz omnoho lepsie,max sem tam.Ze toto je novodoba choroba a nuerologovia nevedia prist na pricinu.
A neurolog to vie rozoznat kedy si ludia vymyslaju a kedy nie.
@anonym_6faa12 nie krvny tlak mam vždy ukažkovy
@anonym_autor ORL
@anonym_9aea49 ako jak vymyslaju? Ved kto by si nieco take chcel vymyslaat. No super ze co tu mMe zase za virusy
@anonym_9aea49 áno. Ušný lekár ale aj neurológ vedia urobiť taký test, dajú ti na oči okuliare s veľmi veľkými dioptriami aby si nemohla zaostriť na žiaden objekt v okolí ale lekár si dá tiež okuliare, ktorými vidí tvoje oči (asi jedna optika ruší druhú) otáča ti hlavou alebo zakláňa ju a sleduje pohyby tvojich očí. Keď sa krútia, tak sa ti točí hlava.
@anonym_9aea49 áno. Ušný lekár ale aj neurológ vedia urobiť taký test, dajú ti na oči okuliare s veľmi veľkými dioptriami aby si nemohla zaostriť na žiaden objekt v okolí ale lekár si dá tiež okuliare, ktorými vidí tvoje oči (asi jedna optika ruší druhú) otáča ti hlavou alebo zakláňa ju a sleduje pohyby tvojich očí. Keď sa krútia, tak sa ti točí hlava.
@slovakboy to by sa tocila asi aj zdravemu cloveku hlava,nieto este choremu.Ale zaujimave,toto u nas nerobil ani usny,ani 3ja neurologovia.
@anonym_9aea49 ako jak vymyslaju? Ved kto by si nieco take chcel vymyslaat. No super ze co tu mMe zase za virusy
@anonym_autor nemáš stuhnutú krčnú chrbticu? z nedostatku elektrolytov v strave, veľa kofeínu, cukru... vtedy sa neprekrvuje dostatočne mozog a môže spôsobiť závrate, točenie, migrény... skús masáž krčného svalstva mätovým olejom, kapsaicínovým krémom.. + užívaj magnézium.
@anonym_autor mam to dlhodobo, tyzden sa mi toci potom mesiac nie, potom par dni ajo adva mesiace nie. Vypozorovala som ze spanie na bruchu mi zaruci ranne tocenie hlavy /krcna chrbtica/ . Treba neurologovi, necakaj.
@anonym_autor nemáš stuhnutú krčnú chrbticu? z nedostatku elektrolytov v strave, veľa kofeínu, cukru... vtedy sa neprekrvuje dostatočne mozog a môže spôsobiť závrate, točenie, migrény... skús masáž krčného svalstva mätovým olejom, kapsaicínovým krémom.. + užívaj magnézium.
@anonym_201c08 no krčnu mam určite zlu ale tak z noci na noc to zacalo nehovorim ze to nemoze byť tym lebo fakt tu krcnu nemam najlepsiu mam aj skoliozu ked som sa naraz vytiahol a mam 190cm
@anonym_autor mam to dlhodobo, tyzden sa mi toci potom mesiac nie, potom par dni ajo adva mesiace nie. Vypozorovala som ze spanie na bruchu mi zaruci ranne tocenie hlavy /krcna chrbtica/ . Treba neurologovi, necakaj.
@anonym_0043ec dakujem aj mne to pride ze to spustil asi zly spanok ze som nejako pokriveno spal krk zalamany a uz sa to vlieklo
@slovakboy to by sa tocila asi aj zdravemu cloveku hlava,nieto este choremu.Ale zaujimave,toto u nas nerobil ani usny,ani 3ja neurologovia.
@anonym_9aea49 nie. Prečo by sa zdravému mala točiť. On vidí len hmlu cez tie okuliare. Ale lekár cez ne vidí na jeho oči. Dá sa to robiť aj s kuklou na hlave v ktorej je kamera na nočné videnie ale takto je to jednoduchšie a lacnejšie.
@anonym_9aea49 nie. Prečo by sa zdravému mala točiť. On vidí len hmlu cez tie okuliare. Ale lekár cez ne vidí na jeho oči. Dá sa to robiť aj s kuklou na hlave v ktorej je kamera na nočné videnie ale takto je to jednoduchšie a lacnejšie.
@slovakboy super vec len u nas mozem byt rad ked mi neurolog urobi rontgen a pobucha s kladivkom po kolienku 🤣 kde žeby nieco take robil žeby usilie vynaložil🫢

Nemávaš problém s nízkym krvným tlakom?