Tráviace problémy po rizote
Ahojte stala sa mi taka vec od pondelka mam problémy ohľadom tráviaceho ústrojenstva Pondelok som mal na obed rizoto zjedol som ho a po hodine po obede mi prišlo zle až pomalí som dostaval krče,večer to vyšlo zo mňa von včera som to musel dojesť to iste,ale už to bolo horšie ani som nespal celu noc....Viem zrobil som chybu nemal som jesť len že bolo toho veľa navareného,dneska o trošku lepšie a stále bolesti pretrvávajú.......a chcem sa vás opýtať ak to neprejde isť na pohotovosť pošlú ma tam na výplach žalúdka??....keď ste mali niečo podobne čo vam pomohlo viem diéta ale ako ste dietovali čo ste jedli?...a čo ne..??? ako dlho vam to trvalo pokým vás to neprešlo???......a hlavne ako dlho ste mali diétu týždeň??...je mi hrozne....
Ked mamku vidím čo neustále dava na stol aké koláče,chlebíčky,jedno očka,klobása tak až mi je na odpadnutie
Viete ľudia ako sa hovori:
čo je prvoradé napchávať sa s nezdravou stravou
mať ťažkosti
alebo prvoradé zdravie a nemať ťažkosti s trávením..

@stelly652 možno sa ti tvorí málo kyseliny a enzýmov v tele, preto máš spomalené trávenie a jedlo stojí v žalúdku. Skús jesť s jedlom "trošku, nie veľa !!" kvasenej kapusty, obsahuje vitamín C, enzýmy a probiotika na podporu dobrého trávenia.
S tvojim trávením sa vyhni klobáskam, údeným a ťažkým jedlám, menej kysnutého cesta.. Jedz viac zdravých tukov - kokos, avokádo, olivy, olivový olej - polej s ním prílohu - zeleninu, šaláty...
@anonym_4b7654 dneska som im prizvukoval,že či sa pohnevajú alebo nie to ma nezaujíma že nechcem jesť klobásy ťažké jedla a hlavne večerných hodinách čo ja potom nespím a som cely zanesený v noci,dneska som zakročil za stolom pred všetkými,že prečo toľko mäsa vyváraš a ešte tretí,štvrtý deň to človek musí do jedávať čo už žalúdok nevládze nene zajtra som sa rozhodol si sam spraviť za praženú polievku a trochu zemiakov a trochu ne mastného mäsa ale ne veľa.....ale môžem aj varenú zeleninu zvlášť?? zjesť