icon

Účinnosť gynofloru po zabudnutí v aute na slnku?

8. jún 2026

Ahojte od gynekológa som dostala na baktériu v pošve fluomizin a gynoflor. Hneď po návšteve som dostala menštruáciu a tým pádom som liečbu nezačala. Idem ju začať dnes. Ja blba som obe balenia nechala v aute. Auto bolo viac menej na slnku a dnu bolo teplo. Gynoflor sa má uchovávať v chladničke. Volala som na gynku a sestrička povedala že ich môžem brať. Ja viem že sa asi mám riadiť sestričkou len sa chcem spýtať vás či nemáte podobnú skúsenosť že ste nedali hneď gynoflor do chladničky a účinok tabletiek nebol žiadny.

vevesh
8. jún 2026

@anonym_autor podla mna stratili ucinok a bakterie to teplo zabilo. Ako uzivat ich mozes (asi), ale neocakavala by som klasicky liecebny ucinok....

aylinn_
8. jún 2026

@anonym_autor mám , ja som si ho ale brala na dovolenku a na izbe som nemala chladničku , podľa mňa neúčinkoval tak ako by mal. Neublíži ti , ale je to zbytočné , daj si predpísať nové balenie.

autor
8. jún 2026
@aylinn_

@anonym_autor mám , ja som si ho ale brala na dovolenku a na izbe som nemala chladničku , podľa mňa neúčinkoval tak ako by mal. Neublíži ti , ale je to zbytočné , daj si predpísať nové balenie.

@aylinn_ ďakujem nechcela mi predpísať nové tvrdila že ich môžem kľudne brať, zbehnem do lekárne či by mi nevymenili ale silno pochybujem

aylinn_
8. jún 2026
@anonym_autor

@aylinn_ ďakujem nechcela mi predpísať nové tvrdila že ich môžem kľudne brať, zbehnem do lekárne či by mi nevymenili ale silno pochybujem

@anonym_autor ak si z BA kľudne ti prinesiem, mám asi 2-3 balenia , keď ti nevymenia

sara07
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pri najbližšej kontrole by som mudr povedala toto , však sestričke sa to netyka ,
za mna učinnost nebude žiadna

bg92
8. jún 2026

Fuuh tak to je co za sestricku spojila by som sa priamo s lekarkou