Union ZP a platba za zuby
Prosim vas aky je posrup aby mi vratili platbu za zuby?konkretnne za plombovanie.vratia mi plnu sumu?treba vypsat nejaku žiadosť?kde ju najdem?alebo stači bločik odniesť na pobočku?
@nikolca Ahoj,zubárka ti musí dať bloček,choď na union stránku na webe,musíš ísť do online pobočky,vpravo hore to je, dáš poistenec,zaregistruješ sa a tam si nájdeš potom vpravo hore sú také 3 pásiky,rozklikneš a nájdeš si tam zubára,napíšeš IČO z bločku u zubára,všetko vypíšeš, odfotíš bloček mobilom,odklikneš, dáš si tam č.účtu a už len čakáš,kým ti to schvália a pošlú na účet. Na pobočke nevybavíš nič. Už je to len cez net. Dúfam,že som pomohla. S pozdravom. Lenka
@lenulkalp ahoj dakujem už som sa registrovala to mi potom pošlu heslo?no skusila som vyhladat zubarku a neviem kde robim chybu ale vypisuje mi tam niečo v zmysle že vašim kriteriam nezodpoveda nikto alebo je možne vyhladavať až ked budem mať heslo a prihlasim sa?a kde sa potom pridava ta fotka? A kam sa zadava č.učtu?dakujem velmi pekne
Ahoj,skus si zavolat na to bezplatne cislo,daju ti heslo a potom sa tam prihlasis
@nikolca ahoj, chcem sa spýtať či sa ti podarilo zaregistrovať do toho Unionu. Ja som bola dnes u zubára, chcela som si to dať preplatiť ale to isté mi píše a že heslo mi príde do 15 dní
Online.... už som žiadala... už len čakám kedy vyplatia na účet
@puskaruka a tiež si čakala 15 dní na prihlasovacie údaje?
@luckajanko samozrejme a hneď som to vybavila.... čakám na vyplatenie.... prešlo už dva týždne
@luckajanko ahoj nusiš sa registrovat heslo ti zostane to ktore si uvedieš a oni ti pošlu pin no mne ho poslali až na 18 -ty den veru dlho to trvalo
@puskaruka ja som niekde čítala že na vyplatenie majú čas až tri mesiace...
@luckajanko na linke Union mi povedala že max do 60dni prídu. Uvidím a napíšem potom ked prídu ako dlho to trvalo
@puskaruka aj ja som dúfala že by mi ich mohli ešte pred vianocami vrátiť ale nerátala som s tým, že registrácia môže trvať tak dlho
Ahojte! Uz niekomu prišli € na zuby? Ja už asi mesiac tam mám, že žiadosť predbežne schválená, čaká sa na overenie u poskytovateľa. Dnes som im chcela zavolať, čo sa deje. Ale nedá sa zavolať. Stále obsadené
@annabartos ja tiež čakám cez štyri týždne a nič ešte
@puskaruka a aj tebe píše to iste? Že predbežne schválená?
@annabartos áno,to ako píšeš, že čaká sa na overenie u poskytovateľa
@puskaruka no tak musíme vydrzat. Dúfam že nebude to trvať 90 dni. Spravia z toho veľké halooo, a potom toľko treba čakať... neznášam poisťovne 😂
@annabartos došiel mi mail že posielajú platbu na môj účet
Ahojte mamicky, aj mne teraz prisiel email z Unionu, ze mi posielaju platbu na ucet.
@puskaruka aj mne pred chvíľou 😊
Mne ešte ani tie prihlasovacie údaje neprišli od 17.10
@luckajanko zavolaj na infolinku. Oni ti to pošlú mailom hneď
A už ich mám aj na účte
Aj mne akurat prisla platba na ucet.