icon

Union ZP a platba za zuby

nikolca
11. sep 2018

Prosim vas aky je posrup aby mi vratili platbu za zuby?konkretnne za plombovanie.vratia mi plnu sumu?treba vypsat nejaku žiadosť?kde ju najdem?alebo stači bločik odniesť na pobočku?

Strana
z2
evelka81
Autor odpoveď zmazal
lenulkalp
11. sep 2018

@nikolca Ahoj,zubárka ti musí dať bloček,choď na union stránku na webe,musíš ísť do online pobočky,vpravo hore to je, dáš poistenec,zaregistruješ sa a tam si nájdeš potom vpravo hore sú také 3 pásiky,rozklikneš a nájdeš si tam zubára,napíšeš IČO z bločku u zubára,všetko vypíšeš, odfotíš bloček mobilom,odklikneš, dáš si tam č.účtu a už len čakáš,kým ti to schvália a pošlú na účet. Na pobočke nevybavíš nič. Už je to len cez net. Dúfam,že som pomohla. S pozdravom. Lenka

ivusa3
11. sep 2018

@lenulkalp ahoj, a prosim Ta, od akeho datumu je to platne? 12.7.2018 mi zubar plomboval zub. Vztahuje sa to uz aj na toto moje osetrenie? Dakujem za info ;)

lenulkalp
11. sep 2018

@ivusa3 ahoj,ja som si to uplatnila minulý mesiac a šla na pobočku a tam mi povedali,že to mám riešiť už cez net. Keď preplácajú 100 e ročne,tak by to mslo platiť alebo si zavolaj na union bezplatnú linku a budeš vedieť.😉

ivusa3
11. sep 2018

@lenulkalp dakujem Ti za info ;) prezistim ;)

lenulkalp
11. sep 2018

@ivusa3 neni zač

e1i
11. sep 2018

@ivusa3 od nejakeho 14.8. to plati.

ivusa3
11. sep 2018

@e1i dakujem krasne za info 🙂 akurat o tom citam na ich web stranke -verejny prislub a je tam datum platnosti tak ako ste uviedli 🙂

nikolca
autor
12. sep 2018

@lenulkalp ahoj dakujem už som sa registrovala to mi potom pošlu heslo?no skusila som vyhladat zubarku a neviem kde robim chybu ale vypisuje mi tam niečo v zmysle že vašim kriteriam nezodpoveda nikto alebo je možne vyhladavať až ked budem mať heslo a prihlasim sa?a kde sa potom pridava ta fotka? A kam sa zadava č.učtu?dakujem velmi pekne

lenulkalp
12. sep 2018

Ahoj,skus si zavolat na to bezplatne cislo,daju ti heslo a potom sa tam prihlasis

luckajanko
17. okt 2018

@nikolca ahoj, chcem sa spýtať či sa ti podarilo zaregistrovať do toho Unionu. Ja som bola dnes u zubára, chcela som si to dať preplatiť ale to isté mi píše a že heslo mi príde do 15 dní

puskaruka
17. okt 2018

Online.... už som žiadala... už len čakám kedy vyplatia na účet

luckajanko
17. okt 2018

@puskaruka a tiež si čakala 15 dní na prihlasovacie údaje?

puskaruka
17. okt 2018

@luckajanko samozrejme a hneď som to vybavila.... čakám na vyplatenie.... prešlo už dva týždne

nikolca
autor
17. okt 2018

@luckajanko ahoj nusiš sa registrovat heslo ti zostane to ktore si uvedieš a oni ti pošlu pin no mne ho poslali až na 18 -ty den veru dlho to trvalo

luckajanko
17. okt 2018

@puskaruka ja som niekde čítala že na vyplatenie majú čas až tri mesiace...

puskaruka
17. okt 2018

@luckajanko na linke Union mi povedala že max do 60dni prídu. Uvidím a napíšem potom ked prídu ako dlho to trvalo

luckajanko
17. okt 2018

@puskaruka aj ja som dúfala že by mi ich mohli ešte pred vianocami vrátiť ale nerátala som s tým, že registrácia môže trvať tak dlho

annabartos
31. okt 2018

Ahojte! Uz niekomu prišli € na zuby? Ja už asi mesiac tam mám, že žiadosť predbežne schválená, čaká sa na overenie u poskytovateľa. Dnes som im chcela zavolať, čo sa deje. Ale nedá sa zavolať. Stále obsadené

puskaruka
31. okt 2018

@annabartos ja tiež čakám cez štyri týždne a nič ešte

annabartos
31. okt 2018

@puskaruka a aj tebe píše to iste? Že predbežne schválená?

puskaruka
31. okt 2018

@annabartos áno,to ako píšeš, že čaká sa na overenie u poskytovateľa

annabartos
31. okt 2018

@puskaruka no tak musíme vydrzat. Dúfam že nebude to trvať 90 dni. Spravia z toho veľké halooo, a potom toľko treba čakať... neznášam poisťovne 😂

puskaruka
8. nov 2018

@annabartos došiel mi mail že posielajú platbu na môj účet

ivusa3
8. nov 2018

Ahojte mamicky, aj mne teraz prisiel email z Unionu, ze mi posielaju platbu na ucet.

annabartos
8. nov 2018

@puskaruka aj mne pred chvíľou 😊

luckajanko
8. nov 2018

Mne ešte ani tie prihlasovacie údaje neprišli od 17.10

annabartos
8. nov 2018

@luckajanko zavolaj na infolinku. Oni ti to pošlú mailom hneď

puskaruka
12. nov 2018

A už ich mám aj na účte