icon

Union ZP a platba za zuby

nikolca
11. sep 2018

Prosim vas aky je posrup aby mi vratili platbu za zuby?konkretnne za plombovanie.vratia mi plnu sumu?treba vypsat nejaku žiadosť?kde ju najdem?alebo stači bločik odniesť na pobočku?

Strana
z2
annabartos
12. nov 2018

Aj ja uz mam

petula1412
13. nov 2018

Aj mne vcera prisli eurace...

luckajanko
19. nov 2018

Mne dodnes neprisli ani tie prihlasovacie udaje od 17.10 !! Uz som zufala, volam tam uz tyzden, nikto mi nedviha, pisala som aj na ten kontaktny formular a nikto mi neodpisal..oni uz asi nechcu za tento rok preplatit ziadne platby za zuby alebo co lebo toto uz neni mozne..a to som nedavno vyplnala nejaku anketu ohladom zdravotnych poistovni a vychvalila som ich do neba..skoda ze to nevyplnam dnes,. iba tlak mi dvihaju

puskaruka
19. nov 2018

@luckajanko neviem kde nastal problém, mne vyplatili minulý týždeň a už som podala ďalšie doklady o zaplatení

luckajanko
19. nov 2018

@puskaruka tiez neviem, a uz ma rozculuje ze tam nikto nedviha telefon, stale mi hlasi ze vsetky linky su obsadene, cakajte, tak cakam aj 5 minut a stale nic, budem skusat zase zajtra

annabartos
19. nov 2018

@luckajanko tam musíš čakať viac na tej infolinke. Aj 10 minút. Potom ti pošlú pin do 10 minút.

leniel
19. nov 2018

dočkala som sa, - takmer, dnes mi prišiel mail, že mi budú peniaze uhradené na účet...

luckajanko
23. nov 2018

konecne mi dnes prisli prihlasovacie udaje, ale nemam doklad o preventivnej prehliadke, odkial ho mate? boli ste si ho pytat od zubara? musi to tam byt?

puskaruka
23. nov 2018

@luckajanko nepridavala som foto, lebo tam bolo vo výpise všetky úkony stomatologa. Ak ste menila poisťovňu tak treba pridať foto

lucya2
7. dec 2018

@ivusa3ím Vás, aký typ dokladu te mali, príjmový alebo pokladničný bloček?

puskaruka
8. dec 2018

@lucya2 pokladničný bloček

ivusa3
9. dec 2018

@lucya2 myslim ze to bol pokladnicny blocek

parvinka0001
5. jún 2019

Prosím vás za aký čas keď ste nahrali blocik a potrebné veci vám napísali ze to mate predbežne schválené.

lucya2
7. jún 2019

@parvinka0001 Žiadala som viac krát, bolo to od niekoľko dní po niekoľko týždňov. Aj peniaze poslali raz skoro, inokedy po dlhej dobe

Strana
z2