Union ZP a platba za zuby
Prosim vas aky je posrup aby mi vratili platbu za zuby?konkretnne za plombovanie.vratia mi plnu sumu?treba vypsat nejaku žiadosť?kde ju najdem?alebo stači bločik odniesť na pobočku?
Aj mne vcera prisli eurace...
Mne dodnes neprisli ani tie prihlasovacie udaje od 17.10 !! Uz som zufala, volam tam uz tyzden, nikto mi nedviha, pisala som aj na ten kontaktny formular a nikto mi neodpisal..oni uz asi nechcu za tento rok preplatit ziadne platby za zuby alebo co lebo toto uz neni mozne..a to som nedavno vyplnala nejaku anketu ohladom zdravotnych poistovni a vychvalila som ich do neba..skoda ze to nevyplnam dnes,. iba tlak mi dvihaju
@luckajanko neviem kde nastal problém, mne vyplatili minulý týždeň a už som podala ďalšie doklady o zaplatení
@puskaruka tiez neviem, a uz ma rozculuje ze tam nikto nedviha telefon, stale mi hlasi ze vsetky linky su obsadene, cakajte, tak cakam aj 5 minut a stale nic, budem skusat zase zajtra
@luckajanko tam musíš čakať viac na tej infolinke. Aj 10 minút. Potom ti pošlú pin do 10 minút.
dočkala som sa, - takmer, dnes mi prišiel mail, že mi budú peniaze uhradené na účet...
konecne mi dnes prisli prihlasovacie udaje, ale nemam doklad o preventivnej prehliadke, odkial ho mate? boli ste si ho pytat od zubara? musi to tam byt?
@luckajanko nepridavala som foto, lebo tam bolo vo výpise všetky úkony stomatologa. Ak ste menila poisťovňu tak treba pridať foto
Prosím vás za aký čas keď ste nahrali blocik a potrebné veci vám napísali ze to mate predbežne schválené.
@parvinka0001 Žiadala som viac krát, bolo to od niekoľko dní po niekoľko týždňov. Aj peniaze poslali raz skoro, inokedy po dlhej dobe

Aj ja uz mam