icon

Upravenie menštruačného cyklu

anlady
17. jan 2012

Ahojte baby, mám dosť nepravidelnú menštruáciu a chcem to zmeniť. Mali ste s tým problém aj vy a už to je v poriadku? Prosím o nejaké grifty ako sa Vám to podarilo. Ďakujem

oskvarka
17. jan 2012

@anlady skus alchemilku.. hlavne v prvej polovici ciklu malo by to trochu pomahat... (je to cajik... chuti dobre 😉 )

anlady
autor
17. jan 2012

@oskvarka tú mám doma a kedy ju mám začať piť.

oskvarka
17. jan 2012

@anlady ona ma pomahat ak proti menstruacnym krcom ono sa odporuca v prvej polke cklu ak skusas otehotniet (lebo v tehotenstve sa uz neodporuca po ovulacii) ale ak neskusas zatial otehotniet tak kludne cely ciklus na obale toho caju pisu ze ci raz ci 2 krat denne nepametam si..

lin123
17. jan 2012

@anlady ahoj, ja pijem alchemilku tiez na upravu cyklu. rano a vecer salku caju. Snazim sa otehotniet, tak ho pijem len od menzesu do ovulky.

abriela
17. jan 2012

@anlady alchemilkovi caj som pila tyzdne pred mrchom. Pomohol mi odstranit krce a aj som neplanovane otehotnela.

blackcat8885
30. dec 2013

Baby všetky tie veci na úpravu cyklu podporujú plodnosť asi nie?Ja chcem niečo na úpravu ale zas nechcem rýchlo otehotnieť vdaka tomu aj ked sa chránime.Cyklus mám 33dní a viac teraz napr.mešká 10deň mrcha,test negatívny

mamazem
8. jan 2014

Odporúčam GYNEX, krásne upravuje menštruačný cyklus aj hormonálny profil. Čisto prírodný prípravok, viac u nás na mamazem.