icon

Už rok nemám menštruáciu

saasenka
4. apr 2015

Dobry deň som sice iba dievca ale uz rok som nedostala kramy, aj predtym som to mavala vzdy nepravidelne a kratke a tiez nemam velke prsia. Co to mohlo sposobit? Nechcem ist ku gynekologovi. Co mam robiť?

mihula
4. apr 2015

@saasenka ahoj,neprezivas nejaky vačši stres,myslim dlhsie obdobie.Alebo nedrzis dietu?Ale v kazdom pripade si myslim,ze to patri do ruk odbornika.Tak sup,sup k lekarovi.

bonaqa2013
4. apr 2015

Čo robiť? Ak nechceš ísť k lekárovi tak nič. My ti tu v tejto veci nepomôžeme....

janinka444
4. apr 2015

@saasenka ....ja som minulý mesiac dostala menzes po 7 mesiacoch, po 3 mesiacoch som išla ku gynekologovi, povedal, že žiaden gynekologický problém nevidí, pýtal sa, či nemám stresy alebo či som schudla...a teda určite to bolo spôsobené tým. že som v priebehu jedného roka schudla 14 kg....

xxxxxnnnnn
4. apr 2015

koľko máš rokov
@saasenka

janinah
4. apr 2015

@janinka444 a to si chcela schudnúť? lebo ak nie,tak je to zdrav. problém...

janinah
4. apr 2015

Pri takých otázkach dievčatiek mi je ľúto,že nemajú s mamkou taký vzťah,aby sa o tom doma porozprávali 😒

janinka444
4. apr 2015

@janinah Ja som pred 5 rokmi čakala dvojčatá a pribrala som počas tehotenstva cca 30 kg, no a po pôrode nie a nie schudnúť, len 10 kg mi išlo dole, ale kojila som 2 roky a na materskej som bola do 3 rokov, chudnutie som neriešila....po materskej som nastúpila do práce a prirodzene som schudla v priebehu 1 roka tých 14 kg, čo som veľmi rada, že som sa nemusela obmedzovať v jedle a pod., išlo to tak prirodzene....teraz sa lepšie cítim, tak som rada...dúfam teda, že to nie je zdravotný problém...

lulu369
4. apr 2015

@janinka444 ahoj, nemusi to byt zdravotny problem 😉 ked som zacala chodit na strednu, tak som vazila dost vela na svoju vysku a v priebehu 4 mesiacov som schudla 10 kg bez akejkolvek diety a nebol za tym ani ziadny zdravotny problem...

iwesska
4. apr 2015

Ked nechces ist ku gynekologovi, tak potom jedine ku vestici musis ist, ta ti vyvesti co ti asi moze byt 😀 .Bezne totiz ludia ked maju nejaky problem, tak chodia k lekarom 🙂 Radsej sa o tom porozpravaj s mamou aby si raz v zivote mohla mat vlastne deti. Pravidelna MS je totiz zaklad.

moniciak
7. apr 2015

Nechápem, prečo nechceš ísť k lekárovi, ja by som tam už dávno letela... Nie je ti prednejšie tvoje zdravie???