Už rok nemám menštruáciu
Dobry deň som sice iba dievca ale uz rok som nedostala kramy, aj predtym som to mavala vzdy nepravidelne a kratke a tiez nemam velke prsia. Co to mohlo sposobit? Nechcem ist ku gynekologovi. Co mam robiť?
Čo robiť? Ak nechceš ísť k lekárovi tak nič. My ti tu v tejto veci nepomôžeme....
@saasenka ....ja som minulý mesiac dostala menzes po 7 mesiacoch, po 3 mesiacoch som išla ku gynekologovi, povedal, že žiaden gynekologický problém nevidí, pýtal sa, či nemám stresy alebo či som schudla...a teda určite to bolo spôsobené tým. že som v priebehu jedného roka schudla 14 kg....
koľko máš rokov
@saasenka
@janinka444 a to si chcela schudnúť? lebo ak nie,tak je to zdrav. problém...
Pri takých otázkach dievčatiek mi je ľúto,že nemajú s mamkou taký vzťah,aby sa o tom doma porozprávali 😒
@janinah Ja som pred 5 rokmi čakala dvojčatá a pribrala som počas tehotenstva cca 30 kg, no a po pôrode nie a nie schudnúť, len 10 kg mi išlo dole, ale kojila som 2 roky a na materskej som bola do 3 rokov, chudnutie som neriešila....po materskej som nastúpila do práce a prirodzene som schudla v priebehu 1 roka tých 14 kg, čo som veľmi rada, že som sa nemusela obmedzovať v jedle a pod., išlo to tak prirodzene....teraz sa lepšie cítim, tak som rada...dúfam teda, že to nie je zdravotný problém...
@janinka444 ahoj, nemusi to byt zdravotny problem 😉 ked som zacala chodit na strednu, tak som vazila dost vela na svoju vysku a v priebehu 4 mesiacov som schudla 10 kg bez akejkolvek diety a nebol za tym ani ziadny zdravotny problem...
Ked nechces ist ku gynekologovi, tak potom jedine ku vestici musis ist, ta ti vyvesti co ti asi moze byt 😀 .Bezne totiz ludia ked maju nejaky problem, tak chodia k lekarom 🙂 Radsej sa o tom porozpravaj s mamou aby si raz v zivote mohla mat vlastne deti. Pravidelna MS je totiz zaklad.
Nechápem, prečo nechceš ísť k lekárovi, ja by som tam už dávno letela... Nie je ti prednejšie tvoje zdravie???

@saasenka ahoj,neprezivas nejaky vačši stres,myslim dlhsie obdobie.Alebo nedrzis dietu?Ale v kazdom pripade si myslim,ze to patri do ruk odbornika.Tak sup,sup k lekarovi.