icon

Už to nikdy nebude ako pred tehotenstvom? Pleť a vlasy.

silvia92
29. aug 2018

Ahojte

Mam prvé dieta a som 18mesiacov po pôrode, vlasy mi nenormálne padajú a pleť mam sama vyrážka. Bude to uz takto stále alebo mam cakat este nejsku zmenu k lepšiemu? Skúšala som všetko možné a nepomáha mi nic. Môžu to byt este stále hormóny alebo čo?
Ďakujem

Strana
z2
silvia92
autor
30. aug 2018

@hildicapupu nechcem ta strašiť, ja som mala v tehotenstve pleť ako bábika a hrivu takú ako nikdy v živote. Ale tak to býva. A po pôrode...katastrofa!!!!

majusska202
30. aug 2018

@silvia92 ja pred tehotenstvo brutálne krásne hrubé dlhé vlasy manžel vždy použil výraz ako jeden a polka medeného drôtu teraz totálne jemne mam pocit ze mam o polovicu menej vlasov... Suseda ja po 2 pôrodoch po druhom už 2 a pol roka a teraz mi vravela ze cíti že vlasy začína mať opäť svoje

seblicek
30. aug 2018

@majusska202 Všetko to chce čas, ja to vidím aj na sebe aj na kamoškách, čo sú po pôrode, to telo tie hormóny sa potrebujú nejako ustáliť alebo ako to mám nazvať. Ale všetko sa dostane späť do normálu, len musíme byť trpezlivé 🙂

sk8552188744
3. sep 2018

Odporucam vyskusat pit kravske mlieko (surove len prevarene) alebo kozie ale aspon liter denne. Mne uz po 2-3 tyzdnoch popijania mlieka (ja som ho pila s meltou, mi viac chutilo) nevypadol ani vlasok. A plet krasna ako nikdy. To som dojcila, nespala,..... Dovtedy mi vlasy padali v kvantach a to dokonca aj pred tehu.

newyourk
Autor odpoveď zmazal
beata_ra
4. sep 2018

Zienky, no ste ma postrasili, dufam ze u mna to az take zle nebude. Lebo ak ano tak mi na tej hlave uz veru nic neostane :( Priroda ma neobdarila prave najhustejsimi vlasmi, tak preto sa toho tak bojim :(

Strana
z2