icon

Už týždeň mám hnačku

angelo23
28. máj 2020

Dobrý deň, už tyzden má trápia hnačky.mal som aj bolesti v epigastriuNa týždeň mi predpísala moja obvodná lekárka hylak smectu a probiotiká. Na chvíľu pomohlo ale vrátilo sa to. A to jem len kuracie varené maso zeleninu zemiaky. Žiadne pikantne mastné, som abstinent, nefajcim, ani káva. Pijem len fatru. Popritom užívam dlhodobo nolpazu. Liečený na reflux v minulosti. Momentálne bolesti brucha minimálne max mi je zle od žalúdka. Myslím že je to z toho refluxu. Čo má ale trápi sú tie hnačky. Čím to môže byt zapríčinené.uz dva týždne som nemal normálnu stolicu len sama voda maximálne kašovita stolica K svojmu gastro lekárovi idem 9.6. Ale dovtedy by som chcel vedieť aspoň nejaké informácie lebo ta nevedomosť je na nervy.
P.s.: nezvracal som ani žiadne horúčky. Po návšteve wc úľava. Občas plynatosť a únava ospalosť

P.s.2: po 10 dňoch hnačky 3 krát denne ale stále kasovite. Čokoľvek zjem. Príde to ako keby mi začne škvŕkať alebo nejaké kŕče v hornej časti brucha a ptm von. Úľava. Zároveň pocit ako keby malo ísť von ešte že nie som vyprázdnený ale už nič. Hlien možno trošičku

Ďakujem vopred za rady.

rusalinka
•
29. máj 2020

Asi ti neporadím, ale skús sa popýtať tu: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

sunny8
•
29. máj 2020

Ja som skončila na infekčnom so shigellov

angelo23
autor
•
30. máj 2020

@sunny8 aké si mala príznaky ako sa to prejavovalo ?

1994mari1994
•
11. nov 2022

@angelo23 ahoj prešiel nejaký ale ako si dopadol? Co bol problém?

mayush789
•
2. júl 2025

@angelo23 co to prosim nakoniec bolo ?