Užívanie progesterónu po kyretáži: Je to potrebné?
Dobrý deň, prosím Vás o radu.
Bola som na kontrole po kyretáži a gynekologička mi predpísala Progesterone LadeePharma (asi firma).
Mam to uzivat 3 mesiace a ma mi to upravit menstruacny cyklus (uzivat 16.-29.den cyklu). Aby som vedela, kedy mam dostat menzes (asi kvoli letu - kupalisko, dovolenky).
Uprimne, nie som z toho nadsena a od kyretaze mam po 2 menzesoch a ten druhy menzes prisiel ako hodinky presne.
Nechcem sa dopovat nejakym progesteronom. Dakujem velmi pekne za rady.
Progesterone LadeePharma (prodávaný také jako Progestanelle) je lék s obsahem přirozeného ženského pohlavního hormonu. Používá se k léčbě zdravotních potíží způsobených jeho nedostatkem,
asi tak
Kyretaz Ti robili preco? Prevdepodobne pre to, lebo sa Ti nedostatocne odlupovala stielka maternice. Dôvodom mohol byt chybajuci progesteron. 3 mesiace uzivania ma cyklus upravit, zastabilizovat. Urcite nie kvoli dovolenke a kupaniu.
Kyretaz Ti robili preco? Prevdepodobne pre to, lebo sa Ti nedostatocne odlupovala stielka maternice. Dôvodom mohol byt chybajuci progesteron. 3 mesiace uzivania ma cyklus upravit, zastabilizovat. Urcite nie kvoli dovolenke a kupaniu.
@monro Ahoj. Mala som 2 male polypy. Dakujem za nazor. Prepacte, ze sa tu vobec pytam, ale citala som si aj vedlajsie ucinky. Chcela som len pocut skusenosti - nazor, predtym ako to vyberem z lekarne.
@monro Ahoj. Mala som 2 male polypy. Dakujem za nazor. Prepacte, ze sa tu vobec pytam, ale citala som si aj vedlajsie ucinky. Chcela som len pocut skusenosti - nazor, predtym ako to vyberem z lekarne.
@anonym_autor ak sa obavas vedlajsich ucinkov, je mozne to aplikovat aj vaginalne...ale najprv s lekarom sa treba dohodnut.
@anonym_autor z toho čo píšeš by som ich uživala
uvedom si že polyp môže rast a zaleži kde aj rastie, či chceš ist pod nôž
@anonym_autor skús si prečítať aj vedľajšie účinky paralenu
@anonym_autor vedlajšie učinky maju aj obyčajny vitaminy , alebo rybi olej napriklad
tam nemáš nejaké šialene vedlajšie učinky

🙈🙈
ona ti to predpisala aby sa ti zrovnal cyklus, pripadne aby sa ti nerobili polypy ,alebo zmenšili polypy ......................... zaručene nie prei kupalisko 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
v tejto dobe ked máme kališky, plavky, pradlo a neviem čo všetko ....
ak si to neuživala tak jej to povedz
to že ti druhy prišiel ako hodinky , neznamená že je to v pohode