icon

Užívate dlhodobejšie Imodium?

20. júl 2023

Ako vám pomáha a aké nepríjemnosti spôsobuje

amonet
•
20. júl 2023

ak mas problemy s crevami tak radsej probiotika ako imodium. to je ns nudzove pripady akutnej hnacky

taktotedanie
•
20. júl 2023

Dlhodobo sa to nema uzivat!

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie mám odstránený žlčník už skoro 2 roky a mám problémy zo stolicou

taktotedanie
•
20. júl 2023

Imodium riesenie nie je

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie hľadám aj u doktora za tie 2 roky som absolvoval 2x kolonoskopiu gastroskopiu CT eteroklyzu mám gilbertov syndróm a z krvi som mal teraz vyšší cukor hodnotu 6 nalačno ale to povedali že to je ok tak tvrdia že syndróm dráždivého čreva teraz som schudol za 3 týždne 3 kg a mám problémy zo spánkom aj rôzne bolesti ráno okolo 3 až 4 ráno

taktotedanie
•
20. júl 2023

Za mna z ova gastro vysetrenie, vylucit intolerancie potravinove a alergie a psychiatricke vysetrenie kde vam poriesia ten spanok a nervozitu

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie mal som sibo pozitívne tak mal som 3x normix v priebehu roka intolerancie mi robili na gastro aj imunoalergicka mi robili tiež len že z krvi histaminova intolerancia to môže aj nemusí byť tak ja neviem

taktotedanie
•
20. júl 2023

Tak mate odpoved, prisna dieta predsa inak vam lepsie nebude a imodium neuzivat dlhodobo lebo si narobite viac problemov

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie myslíte že to nechcene chudnutie môže spôsobiť sibo a histaminova intolerancia

autor
•
20. júl 2023

Že by sa to prejavilo len na trávení a na únave

amonet
•
20. júl 2023

mne sa intolerancia na BKM prejavuje zhorsenym exemom cize ano histaminova sa moze prejavovat takto a ano koze vadit histamin iba v niecom

autor
•
20. júl 2023

@amonet môže myslíte len že ovplyvní trávenie a psychiku a tým aj klesanie hmotnosti

amonet
•
20. júl 2023

ano vsetko so vsetkym suvisi. dajte eliminacnu dietu a uvidite

autor
•
20. júl 2023

@amonet len to má tak zaráža že všetky príznaky sa podobajú na rakovinu buď hrubého čreva pankreasu celiakiu atď strašné toto to je taký bludivy kruh

martina803
•
20. júl 2023

Ahoj, ja uzivam imodium takmer kazdy den rano uz niekolko mesiacov

autor
•
20. júl 2023

@martina803 hej aj nechcene chudnete a máte aj nejaké iné problémy

taktotedanie
•
20. júl 2023

Ach boze tolko vysetreni mate za sebou ziadnu rakovinu nemate
Dajte dietu a nevymyslajte bludy

martina803
•
20. júl 2023

Nie nechudnem bohuzial 😁 ja mam kazde rano hnacky, prehana ma a kedze potrebujem chodit do prace tak si o 4 rano davam 2 imodia a potom idem este 2x na wc a tak vyrazam pred 7 do prace.

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie myslíte že ten cukor je ok hodnota 6 nalačno

taktotedanie
•
20. júl 2023

Zavisi kedy naposledy ste pred obberom jedli a co
Mozte poziadat o ogtt test

autor
•
20. júl 2023

@taktotedanie len sa mi nechce veriť že by sa mi ukázal len na trávení ten histamin

taktotedanie
•
20. júl 2023

Samozrejme ze mohol!!!!!

autor
•
21. júl 2023

@taktotedanie len neviem či s toho môže byť aj to chudnutie

taktotedanie
•
21. júl 2023

Vsetko z toho moze byt